V ,,Růžovce" se pálilo ostrými a důsledkem toho byl tenisový výsledek!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

29. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 10.6.2018 od 17:00.

FK Jaroměř - FC Spartak Rychnov n.K. 6:3 (3:3)

Branky: 4. Častvaj, 36. Jirásek, 45. Škoda, 51. Bano, 72. Kilevník, 87. Škoda -  15. Nosek, 18. Mňuk, 29. Mňuk

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Michálek (K), Knap - Müller (85. Mertlík), Čenovský, Bano (72. Valášek), Častvaj (82. Exnar) - Kilevník, Jirásek (60. Holub), Škoda

FC Spartak Rychnov n.K.: Holoubek - Pups, Mňuk, Drašnar, Nosek - Pohl, Reichl, Bárnet, Počtýnský (63.Zajíček) - Jedlinský (56.Dirlam), Čech (72.Brandejs)

Jaroměř začala utkání velmi dobře a hned ve 4. minutě se odstal odražený míč až k Častvajovi a ten skóroval 1:0. V 15. minutě však bylo vyrovnáno, když si na prodloužený aut naběhl na zadní tyči Nosek a pohodlně vyrovnal - 1:1. Jaroměř v těchto okamžicích zápasu trestuhodně povolila a v 18. minutě znovu pykala. Středem hriště prošel Mňuk a trefil se přesně - 1:2. Ve 23. minutě centroval z pravé strany Müller, ale Škodovu hlavička zastavila tyč hostující branky. Ve 29. minutě bylo s domácími ještě hůř, když se z dálky trefil přesně do víka znovu hostující Mňuk - 1:3. Ve 36. minutě vybojoval u lajny míč Škoda, ten nacentroval zpět do hostujícího vápna Müller a Jirásek hlavou snížil - 2:3. V 44. minutě pak bylo vyrovnáno, kdy Jaroměř sehrála pěknou akci středem hřiště a po přihrávce Knapa skóroval bodlem domácí Škoda a vyrovnal - 3:3.

Jaroměř vstoupila do druhého poločasu ukázkově. V 50. minutě přihrál Kilevník do sóla Banovi, který blafákem překonal hostujícího brankáře Holoubka - 4:3. Od této chvíli byli hosté na ručník a na jejich branku se hrnul jeden útok za druhým. V 54. minutě zatáhl na pravé straně míč Horák, předložil před branku Kilevníkovi, který však obloučkem nepřekonal hostujícího brankáře. V 62. minutě zahrávala Jaroměř roh a centr Škody našel hlavu Kilevníka, ale ten hlavou ve vyložené šanci branku hostů netrefil. Hned minutu nato měla Jaroměř další šanci, nejprve však nedokázali překonat hostujícího brankáře nejprve Škoda a pak Holub. V 72. minutě již udeřilo. Kilevník vybojoval zdánlivě ztracený míč, který mu předložil pod sebe zpět Škoda a prvně jmenovaný prostřelil vše co mu stálo v cestě - 5:3. V 74. minutě šel ze strany sám na hostujícího brankáře Valášek, ale neuspěl. V 81. minutě měl 2 veliké šance za sebou domácí Knap, ale nezachoval klid v koncovce. V 86. minutě přihrál Holub ideálně na Škodu a ten pečetil do víka skóre dnešního zápasu - 6:3.

Jaroměř vstoupila do utkání dobře, ale svou liknavostí nechala hosty dokonale otočit skóre. Ke konci poločasu však ještě dokázala zapnout a vyrovnat. Druhý poločas byl již z její strany exhibice a výsledek mohl být klidně i dvouciferný

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Otočili jsme zápas, ve kterém jsme prohrávali již o dvě branky. To svědčí o mentální síle týmu. Diváci viděli spoustu gólů, mnoho dalších šancí jsme pak ještě nevyužili. Po změně stran jsme výrazně zlepšili defenzívu. Pochvala pro celý tým.

Mgr. Jan Čermák, trenér FC Spartak Rychnov n.K.: Gratuluji domácím k výhře. Za stavu 1:3 bylo vše v růžových barvách. Následovala ofenzivní smršť domácích a naše chyby jí daly vyniknout. Náš třetí gól byl ovšem výstavní.

Rozhodčí: Klečka, Matějka, Svoboda

ŽK: 39. Müller, 79. Škoda

Diváků: 219

muži A FK Jaroměř - FC Spartak Rychnov nad Kněžnou, 10.6.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.