Áčko po dlouho době vyhrálo a po dobrém výkonu zaslouženě porazilo Chlumec

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

27. kolo VOTROK KP - 24.5.2014 od 15:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - FK Chlumec n. Cidlinou 4:1 (1:0)

Branky: 27. Exnar, 53. Kořínek z p.k., 58. Škoda, 80. Škoda - 66. Doseděl

FK Jaroměř: Ondráček – Müller (61 Emlar), Ponikelský, Rejchrt, Čenovský - Exnar (80. Častvaj), Horák A. (46. Seifert), Holub, Michálek, Kořínek (85. Németh) - Škoda-K

FK Chlumec n. Cidlinou: Kukal - Tichý, Ševčík, Koubek, Jelínek - Pilař, Janda (62. Branský) - Hartman, Doseděl (70. Staněk), Hermann - Kučera (83. Hubený)

Utkání v Jaroměři se hrálo na podmáčeném a těžkém terénu. Do první šance se dostali hned v 1 minutě hosté, když hlavou jen těsně minuli branku Ondráčka. Ve 20 minutě zacentroval zprava Holub, Kořínek hlavičkoval k tyči a hostující brankřá Kukal vytáhl zázračný zákrok. Ve 27 minutě prošel po straně do vápna hostů Škoda a přihrál pod sebe volnému Exnarovi, který levou nohou skóroval do víka hostující branky - 1:0. Ve 42 minutě měla Jaroměř další 100% šanci. Michálek přihrál šikovně na Kořínka proti kterému vyběhl brankář Kukal, Kořínek mu udělal kličku, ale obloučkem minul úplně prázdnou prázdnou branku hostů.

Jaroměř vstoupila do 2 poločasu aktivně a hned v 51 minutě běžel Exnar sám na branku, ovšem v poslední chvíli na vápně upadl. V 53 minutě byl faulován v domácím vápně Škoda a Kořínek nařízenou penaltu suverénně proměnil - 2:0. Jaroměř tento gól povzbudil a byla v tuto chvíli jednoznačně lepším týmem. V 58 minutě vybojoval šikovně míč Seifert, přihrál Škodovi, který si posunul míč do středu na levou a rozvlnil potřetí síť hostů - 3:0. Jaroměř toto vedení ukolébalo a přenechala aktivitu hostům. To se jí nevyplatilo v 66 minutě, když Ševčík vybídl ke skórování Doseděla a ten bombou k tyči nedal Ondráčkovi šanci - 3:1. Jaroměř se po tomto gólu probudila, ale další dvě obrovské šance v 67 a 69 minutě Škoda bohužel neproměnil!. V 78 minutě centroval Seifert do vápna hostí, kde hostující obránce zahrál rukou a pískala se penalta. K té se tentokrát postavil Škoda, ovšem neproměnil. V 80 minutě se domácí kapitán Škoda již prosadil, když Michálek vybojoval míč a odražený balón bombou usměrnil do hostující branky - 4:1. Po tomto gólu se utkání již v poklidu a bez emocí dohrálo.

FK Jaroměř - FK Chlumec nad Cidlinou 24.5.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Zápas se odehrával na terénu podmáčeném dvěma bouřkovými přeháňkami.

Jaroměř byla po celý zápas lepším týmem a připsala si po sedmizápasové šňůře bez vítězství konečně výhru. Kaňkou na vítězství je vyloučení Holuba, který bude chybět týmu na Olympii a který dnes odehrál výborný zápas. Velikým překvapením byl výborný výkon 17ti letého Lukáše Müllera na kraji domácí obrany.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Konečně jsme ukončili dlouhou sérii bez výhry a bereme tři body. Základem byla bojovnost a zodpovědnost ve všech řadách, byť ani tentokrát jsme se nevyhnuli "hluchým místům". Důležitý byl první gól, který otevřel chlumeckou obranu, zápas jsme mohli rozhododnout již v první půli, ale naše brejkové situace jsme řešili příliš ukvapeně.

Martin Firbacher,trenér FK Chlumec n. C.: Před zápasem jsme řešili velké personální problémy. Z různých důvodů nebyli k dispozici Beneš, J. Jelínek, Vopátek, Steklý, Doseděl st., Drahorád. V sestavě debutovali tři mladší dorostenci a nevedli si nijak špatně. Celý zápas odehrál Dominik Tichý(1997) a jeho výkon byl velmi solidní. Co se týče zápasu, tak v první půli jsme hráli s domácími vcelku vyrovnanou partii. Nastřelili jsme tyč a nedotáhli jsme do konce řadu solidních brejkových situací. Po přestávce přidali domácí dvě rychlé branky a i přes naše snížení, si zasloužené vítězství v klidu pohlídali.

Rozhodčí: Horský, Filip, Kout  

DS: Střížka

ŽK: 17. Holub, 74. Škoda - 25. Pilař, 53. Ševčík, 83. Kučera

ČK: 74. Holub (po 2 ŽK)

Diváků: 58


Zkrácený sestřih: nejlepší momenty zápasu.


TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.