Áčko přišlo o vítězství po dobrém výkonu až v poslední minutě zápasu !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

25. kolo VOTROK KP - 10.5.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 2:2 (0:0)

Branky: 59. Exnar, 62. Kořínek - 65. Vít z p.k., 89. Vít

FK Jaroměř: Ondráček – Holeček, Hrobský-K, Holub, Rejchrt (74. Plhal) - Exnar (83. Častvaj), Michálek, Horák A. (62. Seifert), Čenovský, Škoda (88. Ameti) - Kořínek

TJ Červený Kostelec: Balcar - Fireš (65. Petrů), Havlíček, Bárta, Gross - Hundák (85. Barták), Hypius, Hála (80. Hála), Hlava D. (90. Feygl) - Vít, Hlava L.

Utkání začalo před pěknou diváckou návštěvou zostra a hned v 8 minutě skončila Kořínkova střela s tečí hostujících obránců na břevně. Ve 14 minutě podnikli domácí další rychlý brejk, kdy po ose Exnar - Kořínek střílel druhý jmenovaný, ovšem jeho střela postrádala větši razanci. V 16 minutě měli první velikou šanci hosté. Po ztrátě míče uprostřed hřiště postupoval Hlava na domácího brankáře Ondráčka, ten ho však skvěle vychytal. Ve 22 minutě přišel další kontr hostů, ovšem Hundákově střele chyběla přesnost. Ve 25 minutě zažehnal další výpad hostů do domácí obrany Holeček. Ve 28 minutě střílel hostující kanonýr Vít jen těsně nad. Ve 32 minutě měla velikou šanci Jaroměř. Holub odcentroval, ale Škoda trefil ze 2 metrů pouze brankáře.

Do druhého poločasu vstoupila lépe Jaroměř a v 56 minutě trefil opět břevno Kořínek po centru Holečka. V 59 minutě zahrávali domácí přímý kop ke kterému se postavil Exnar. Jeho prudký střílený centr tečoval ještě do vlastní branky hostující Havlíček - 1:0. Hned pár minut nato v 62 minutě vstřelila Jaroměř 2 branku. Horák přihrál do strany Kořínkovi, který z jedné trefil krásně levou nohou k tyči hostující branky - 2:0. Jaroměř bohužel neudržela dvoubrankové vedení příliš douho, neboť v 65 minutě kopali hosté přísnou penaltu po faulu Čenovského. K té se postavil hostující ostrostřelec Vít a i když si Ondráček na míč sáhl, vytěsnit mezi tyče ho nedokázal - 2:1. Od této doby se na hřišti odehrávala obrovská bitva doslova o každý metr hřiště. Když už se zdálo, že si domácí připíší za dnešní bojovný výkon vítězství přišlo nedorozumění domácíh Ondráčka s Holubem, kterého využil pohotově Vít a hlavou trefil prázdnou branku. Nic na tom nezměnil ani dobíhající obránce Hrobský - 2:2.

Jaroměř sehrála s TOP týmem jara výborný a hlavně bojovný zápas, kdy si každý z hráčů sáhl až na dno svých sil. Remíza vzhledem k šancím obou týmů asi odpovídá průběhu zápasu, ovšem pro domácí je tato prohra velmi krutá, neboť o tolik toužebné 3 body přišla minutu před koncem zápasu.

 

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 10.5.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Obránce Jan Hrobský v této chvíli již neměl šanci změnit dráhu míči, směřujícímu do nechráněné brány Jaroměře.

Jiří Lebedinský, Tomáš Čekal, trenéři domácích: Do dnešního zápasu jsme nevstupovali v lehké pozici. Soupeř je ve formě a na jaře patří ke druhému nejlepšímu týmu přeboru. Kluci však zápas odjezdili a nezbývá než jim za jejich dnešní výkon poděkovat. Remíza asi průběhu zápasu odpovídá, ovšem pro naše hráče je dnes velmi krutá...

Robert Hanuš, trenér hostů: Z našeho pohledu asi spravedlivá remíza ze stavu 0:2, když se nám podařilo vyrovnat a bod bereme.

Rozhodčí: Kubišta, Novotný, Medlík

DS: Židík

ŽK: 45. Michálek - 72. Hypius, 79. Vít

Diváků: 187


Zkrácený sestřih: nejlepší momenty zápasu.


TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.