Krize pokračuje - áčko prohrálo doma s předposledním Broumovem!

16. kolo VOTROK KP - 8.5.2014 od 15:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - Slovan Broumov 2:4 (0:2)

Branky: 60. Kořínek, 63. Michálek - 31. Soumar, 35. Štejnar, 47. Wilke, 61. Štejnar

FK Jaroměř: Ondráček – Hrobský-K, Svoboda (76. Böhm), Rejchrt, Čenovský - Exnar, Michálek, Horák (46. Seifert), Holub, Škoda - Kořínek

Slovan Broumov: Drahorád - Gago, Růžička, Beran, Semerák - Štejnar, Michálek-K, Schubert Jar.(Svoboda), Wilke - Soumar (88. Schubert), Šimon

Jaroměř začala utkání zostra a hned v úvodu si vypracovala dvě dobré příležitosti ke skórování, které ovšem nevyužila. V 15 minutě tlak Jaroměře pomalu ustával a Broumov začal nepříjemně kousat. Ve 31 minutě z ničeho nic udeřilo. Růžička nakopl balón na volného hráče hostí do křídla, který přihrál před branku úplně volnému Soumarovi a ten se nemýlil - 0:1. Ve 33 minutě mohlo být vyrovnáno. Exnar přihrál před prázdnou branku Kořínkovi, který však trestuhodně ze dvou metrů přestřelil branku! Pravidlo nedáš - dostaneš opět zafungovalo dokonale. Ve 35 minutě vybojoval aktivní Soumar balón u autové čáry a přihrál před branku volnému Štejnarovi, který měl situaci jednoduchou - 0:2. Jaroměř tyto 2 góly ochromily a poločas dohrávala v křeči.

Do 2 poločasu chtěla Jaroměř s výsledkem něco udělat a přeskupila řady. Ovšem vítr z plachet ji vzala chyba v rozehrávce domácího týmu a Wilke svůj samostatný nájezd proměnil - 0:3. Jaroměř se tlačila dále dopředu a v 55 minutě trefil Holub tyč. V 60 minutě přihrál Exnar ideálně na Kořínka, který z jedné snížil - 1:3. Bohužel opět přišla hrubka domácí obrany hned po rozehrání a Štejnarova bomba k tyči - 2:4. V 63 minutě se Jaroměř dostala opět do zápasu, kdy Michálkova střela skončila po teči v brance hostí  2:4. Jaroměř se do konce utkání snažila o zkorigování stavu, ovšem šance Škody, Seifertra ani Kořínka gólem neskončily.

Jaroměř začala utkání dobře a mohla jít v úvodu do vedení. Neproměnění šancí se jí však vymstilo a po hrubých chybách v obraně celý zápas dotahovala skóre. To byla voda na mlýn hostů, kteří hráli po celý zápas pouze na brejky. Bohužel jim to však na vítězství v dnešním zápase stačilo.

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: Naše výsledková mizérie pokračuje. Nejsme mentálně silní, proto nevyhráváme. Omlouvám se fanouškům za předvedený výkon.

Milan Vítek, trenér Slovanu Broumov: Po zodpovědném a bojovném výkonu jsme získali 3 body. V dnešním zápase nám dobře vyšly brejkové situace.

Rozhodčí: Vašata, Kout, Mucha

DS: Hradecký

ŽK: 56. Škoda, 59. Holub, 64. Kořínek

Diváků: 117


Zkrácený sestřih zápasu:


TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.