Holub sestřelil Broumov

Muži "A" - 7. kolo KP HK - 23.9. neděle 16:30

Jiskra Jaroměř – Slovan Broumov 4 : 1 ( 4 : 1 )

Branky: 2. Holub, 6. Holub, 39. Holub, 43. Michálek – 29. Štejnar

Jaroměř: Klofanda – Kučera (76. Brožek), Hrobský, Svoboda, Rejchrt (60. Horák Jakub) – Ulrych, Michálek 82. Jirka), Ruprich, Exnar – Škoda (61. Vokál), Holub

Broumov: Bohuška – Schubert, Beran, Růžička, Semerák – Štejnar, Němeček (32. Wilke), Mucha, Svoboda (41. Hanzlík) – Koryta, Kuru

Začátek vyšel domácím. Michálek ve 2. minutě obloučkem přehodil broumovské obránce a Holub šel sám na brankáře Bohušku. Přesnou střelou k tyči poslal Jaroměř do vedení. V 6. minutě poslal Michálek do vápna Škodu, jeho střelu brankář Bohuška vyrazil a Holub mu míč vrátil do sítě. Ve 14. minutě nebezpečně vystřelil broumovský Svoboda, ale Klofanda se nenechal překvapit. V 16. minutě měl po chybě jaroměřské obrany šanci Kotyza, ale z 16 metů mířil vedle. Ve 24. minutě po Ulrychově přihrávce a Kučerově centru zprava pálil Škoda z jedné vysoko nad. Jaroměř s dvoubrankovým vedením ubrala a hosté toho využívali. Ve 29. minutě dostal kolmici zezadu Štejnar a přesnou střelou z vápna překonal Klofandu – 2:1. Ve 39. minutě poslal Klofanda dlouhý výkop na Holuba, ten vyhrál souboj s Beranem a nadvakrát překonal Bohušku. Ve 43. minutě vysunul Michálek Exnara, ten šel sám na branku, ale mířil do vybíhajícího brankáře. Odražený míč poslal Michálek obloučkem ze 30 metrů do opuštěné branky.

 Po změně stran měli více ze hry hosté, hra Jaroměře postrádala přesnost. V 74. minutě šel po Holubově přihrávce sám na braku Ulrych, ale jeho nájezd Bohuška zlikvidoval. Vzápětí postupoval na branku hostů Exnar, Růžička ho fauloval a viděl červenou. Broumov se i v deseti snažil útočit, ale větší šance si vytvořit nedokázal. V 88. minutě po Holubově centru hlavičkoval Jirka z gólové pozice nad. Na druhé straně vyrazil Klofanda Kotyzovu hlavičku z deseti metrů.

Žluté karty: 30. Michálek, 68. Kučera, 84. Ruprich – 48. Hanzlík, 69. Semerák

Červená karta: 75. Růžička

Komentář domácích: Jaroměř rozhodla zápas v první půlhodině, poté polevila, ale na výhru už to stačilo.

Rozhodčí: Medlík Karel, Novotný Matěj, Miškář Karel - delegát Židík Miloš

197 diváků

mich

Autor videa: Václav Mlejnek, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.