Výhra starších žáků v prvním přípravném utkání

1. PÚ - sobota 28.1.2023 od 12:00 - UMT Nové Město n. M.

FC Ml. Buky/Tatran Hostinné - FK Jaroměř 1:2 (0:2)

Branky: 62. Janas - 5. Svoboda, 11. Slezák

Mladé Buky/Hostinné: Fátor - Šneberk ( 51. Wondráček ), Resl, Janas ( 41. Jeřábek ), Wondráček ( 26. Čepelka ) - Solčáni - Vaško ( 26. Linhart, 65. Kosek ), Štrup ( 56. Janas ), Kosek ( 41. Moravec ) - Štiller ( 26. Vacek, 65. Vaško ), Dvořák ( 56. Štiller )

FK Jaroměř: Škoda Jakub, Hemelik Luboš, Slezák Martin, Ighor Nitsa, Křen Daniel, Koudelka Matyáš, Svoboda Dominik, Vorlíček Matej, Falco Samuel, Valášek Zdeněk, Libich Šimon

Průběžně střídali: Kasajik Tadeáš, Hemelik Luboš, Beneš Marek, Hak Kryštof, Haase David

Referát z webu soupeře: První přípravné utkání v tomto roce nám nevyšlo jak herně tak výsledkově. Byť jsme byli po celé utkání více na míči tak špatným pohybem a spoustou nepřesností jsme nedokázali velmi kompaktní Jaroměř přehrát. Ráz utkání přinesly dvě velice shodné situace, kdy jsme zcela zbytečně ztratili míč na polovině hřiště a následně se nedokázali zajistit před pokutovým územím, čehož soupeř velmi kvalitně využil a tak byl stav po 11. minutách 0:2. Naopak my jsme se do žádné vážnější šance nepropracovali i přes to, že se hrálo převážně na polovině Jaroměře, neboť jsme ohrozili branku pouze ze střel z hranice vápna.

Ve druhém poločase byl obraz hry totožný, kdy se hrálo převážně na polovině Jaroměře, ovšem bez vážnějších šancí z naší strany. A když už jsme se dokázali přes dobře bránícího soupeře prosadit, tak pouze ze střel ze střední vzdálenosti. Naše největší příležitosti měl Mára, kdy nejprve po rohovém kopu hlavičkoval vedle a střelu za hranicí vápna zastavila tyč. Jedinou naší branku jsme vstřelili v 62. minutě a přesně tak, jak bychom si představovali, kdy si Míra narazil před vápnem míč s Matym Štillerem a po průniku do vápna zakončil 1:2. Po zbytek utkání se již vážnější šance neurodily i přes to, že jsme v posledních minutách dohrávali v oslabení po vyloučení Víti, který nedovoleným zákrokem mimo pokutové území zastavil rychlý brejk Jaroměře.

Michal Dvořák, trenér Mladé Buky/Hostinné: Musím konstatovat, že se nám první utkání zdaleka nepovedlo obzvláště, když nám u některých hráčů chyběla dynamičnost, kreativita a touha po úspěchu.

Pavel Mareček -  trenér FK Jaroměř: 

ŽK: 0 - 0

ČK: 73. Fátor - 0

Rozhodčí: 

Diváků:

přípravné utkání FC Mladé Buky/Tatran Hostinné U15 - FK Jaroměř U15, 28.1.2023, foto: Václav Mlejnek Vyloučení soupeřova brankáře několik minut před koncem už Jaroměři žádnou výhodu nepřineslo. Foto: Václav Mlejnek.

Fotogalerie k zápasu zde.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.