Prohra starších žáků po mizerném výkonu

SŽ - 6. kolo DAHASL KP - skupina B - neděle, 5.9.21 10:00 - stadion v Mladých Bukách

FC Mladé Buky/TJ Baník Žacléř - FK Jaroměř/TJ Velichovky 3:1 (1:0) 

Branky: 5. Janas (P.K.), 65. Dvořák, 80. Moravec - 46. Slezák

FK Jaroměř: Olexa - Dítě., Bedlek(C), Hanák, Hrobský - Slezák, Pospíšil, Baudyš, Nguen  - Kadlec, Pleskač

Průběžně střídali: Křen, Kuhajdík

V neděli, 5.9.2021, jsme zajížděli na další, tentokrát dopolední mistrovské utkání KP do Mladých Buků, kde nás čekal tým domácích - FC Mladé Buky/TJ Baník Žacléř. Bohužel jsme se opět nevyhnuli velké personální krizi a pomoci znovu museli mladší žáci.

Od úvodu utkání se nám nedařilo vůbec nic. Kombinace, nahrávky, osobní souboje, dostupování hráčů. Domácí v prvních 15ti minutách kopali po dvou našich rukách ve vápně dvě penalty. Proměnili pouze první z nich, když se s přehledem prosadil Janas, 1:0. Druhý pokutový kop skončil na břevně. Ani to nám neprobralo a náš výkon byl stále doslova tragický a domácí byli lepším týmem, druhá branka však již do poločasové přestávky nepadla.

Do druhého poločasu nám nepomohla ani velká bouře v kabině. Snaha byla od úvodních minut sice větší, ale stále jsme nebyli schopni udržet míč na kopačkách a chyb bylo příliš mnoho. I přes to přišlo brzké vyrovnání po obrovské chybě domácího brankáře, který na velké vápno "namazal" míč Slezákovi a ten se ve 46. minutě do opuštěné brány nemýlil, 1:1. Domácí tento gol nezlomil a byli na hřišti aktivnějším týmem, což potvrdili v 65. minutě brankou kapitána Dvořáka, 2:1. Po této situaci jsme jen zlehka hrozili několika standartními situacemi, které jsme však nevyužili. V 80. minutě padl gol na 3:1, když domácí pronikli do naší již otevřené obrany a střelou Moravce do odkryté brány určili konečný výsledek tohoto klání.

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Bohužel v současné chvíli s minimem hráčů k dispozici nejsme konkurence schopní. Děkujeme mladším žákům za výpomoc. I přes tyto problémy se ze dna můžeme dostat pouze sami tím, že se semkneme a budeme pokračovat v poctivém tréninku. Musíme také získat zpátky sebevědomí a prvky hry, které stále pilujeme, musíme dokázat přenést i do zápasu.

Rozhodčí: Dorotík Petr

ŽK: 1:1

Diváků: 30

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.