Těžce vybojované 3 body

5. kolo NADLER KP SŽ - 7.9.2014 od 13:00 - hřiště v Jaroměři.

FK Jaroměř - FK Kostelec/Častolovice 3:0 (0:0) 

Branky: Vach 2, Smotlacha

FK Jaroměř: Červenka - Filip, Beran R., Čekal, Petr - Rýdl, Khýrová, Smotlacha, Hykš - Orct, Vach.

Střídali: Beran J., Tomášů, Machač. 

FK Kostelec/AFK Častolovice: Jedlička - Kralovič, Forche, Kijonková, Boháč, Žídek, Bartoš, Cvejn, Sejkora, Sameljak, Plocek.

Střídali: Novotný, Andrýs, Jiroušek.

Komentář FK Jaroměř: Utkání dvou rozdílných poločasů.Domácí hráli bez pohybu a hosté hrozili rychlými protiútoky, které však i díky výborným zákrokům brankáře Červenky neproměnily.Ve 30. minutě obdržel červenou kartu hostující hráč.Druhý poločas domácí výrazně zlepšili pohyb a výsledkem byli 3 branky během 5 minut.Další šance na obou stranách již hráči neproměnili a tak skore 3 : 0 vydrželo až do konce utkání.

Komentář hosté (p. Kralovič): V dnešním velmi teplém počasí jsme nastoupili opět s 5 mladšími žáky. V brance dnes poprvé za starší žáky ukázal své gólmanské umění Jedlička a byl skvělý. Od první minuty se hrál pěkný fotbal a kluci jezdili po zadku celý zápas. Od 30. minuty jsme hráli bez vyloučeného Forcheho a kluci museli bojovat i za svého spoluhráče. První poločas jsme si vytvořili 5 brankových přílezitostí ale ani jednu se nám nepovedlo proměnit. V druhém poločase už někteří hráči byli unaveni protože dopoledne hráli za svou kategorii a tak soupeř udeřil a prohráli jsme 3:0. Kluci ovšem za svůj výkon ode mne dostali velkou pochvalu a uznání.

Rozhodčí: Janeček

ŽK: 1. Bartoš

ČK: 30. Forche

Diváků: 60

KP SŽ FK Jaroměř/Smiřice - FK Kostelec/Častolovice, 7.9.2014, foto: Václav Mlejnek Trenéři blahopřejí svěřencům k vybojovanému vítězství. Foto: Václav Mlejnek.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.