Loučení ve znamení kanonády

KP SŽ - 19.6.2013 od 18:00 Jaroměř

FK Jaroměř – SK Třebechovice 9:2 (7:1)

Sestava FK Jaroměř: Škvrna – P.Toman, Emlar, Balcirák, Valášek – Častvaj, Exnar, Bano, Bělka - Vencl, Petráček

Střídali: L.Toman, O.Toman, Mertlík, Kunc, Joneš

Branky: Častvaj 3x, Vencl 2, Joneš, Kunc, O.Toman, Petráček

V úmorném vedru proběhlo loučení starších žáků se sezónou. A bylo to loučení ve velkém stylu, protože po 10-ti minutách svítilo na ukazateli skóre 3:1 pro domácí. Hráli jsme velmi dobře kombinačně, což nám ale hodně usnadnil soupeř, jehož obrana byla hodně propustná…  Do kabin se šlo za stavu 7:1, za zmínku stojí, že se po dlouhé době trefili Kuba Joneš a Petr Kunc.

Druhá půle již neměla takovou kvalitu jako ta první, poctivě jsme střídali hokejově po pětkách,  a tak se zapojili všichni hráči rovnoměrně. Kýžený desátý gól nepřišel, kluci si ho schovali na krajský přebor J.

V konečném účtování Krajské soutěže nám patří třetí místo. Naším cílem bylo finálovou skupinu vyhrát, bohužel jsme propadli v zápase o všechno s Rudníkem, který nám nevyšel jak po fotbalové, tak organizační stránce – cestovali jsme pouze v 11… Sezónu hodnotíme jako úspěšnou, nastříleli jsme ve 14 zápasech 46 branek, což je více než tři branky v průměru na zápas. Snažili jsme se praktikovat kombinační fotbal se zapojením všech hráčů do hry. O to víc nás mrzí, že se před nás dostaly týmy, jejichž hra je založena na nakopávání dlouhých míčů a využívání fyzických předpokladů několika jedinců. 

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.