Starší žáci na Olympii nevyzráli

Starší žáci - 22. kolo KS finále - 4.5.2013 - sobota - 15:00

FK Jaroměř - FC Olympia Hr. Králové "B" 2:2(0:1)

Branky: Petráček 2 - Havlíček,Přikryl

Sestava Jaroměře: Mertlík – P.Toman, Jánský, Morávek, Valášek – O.Toman, Exnar, Bano, Bělka- Vencl, Petráček

Střídající hráči: L.Toman, Emlar, Kunc, Škvrna

Komentář domácích: Po třech dnech jsme se střetli znovu se stejným soupeřem a znovu jsme inkasovali po třech minutách hry… Následně přišly naše šance, ale našim hráčům chyběl v zakončení tolik potřebný klid. S přibývajícími minutami jsme získávali převahu, ovšem soupeř našemu tlaku odolával, a tak se šlo do kabin za nepříznivého stavu.

Do druhé půli jsme šli s cílem tento zápas neprohrát. Vyrovnání přišlo po přesné střele s chutí hrajícího Matěje Petráčka. Do vedení  jsme mohli jít po dalekonosné bombě Honzy Bana, která se odrazila od břevna na brankovou čáru a k následné dorážce se Mido Exnar již neprotlačil. Přesto jsme se gólu dočkali, když si na trestný kop Jardy Jánského naskočil Matěj Petráček a hlavou nekompromisně zavěsil. Hosté pak vsadili vše na jednu kartu, na hrot vysunuli svého fyzicky nejzdatnějšího hráče a 5 minut před koncem právě tento hráč srovnal skóre na  2:2. V samotném závěru jsme soupeře přitlačili k jeho bráně , po hlavičce Patrika Vencla jsme již zvedali ruce, ale míč skončil na brankové čáře, kde ho hostující hráči spolu s gólmanem zablokovali…

Hráčům nemáme co vytknout, jedině snad doporučit, aby ve vápně byli někdy více hladoví a místo hledání spoluhráče vzali zodpovědnost na sebe a chtěli vstřelit gól sami. S trenérem hostí jsme se shodli na tom, že kluci potřebují takto kvalitní a vyrovnaná utkání, což je posouvá vpřed v jejich individuálním fotbalovém projevu.  

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.