SŽ na domácí půdě opět neporažení

Starší žáci - 21. kolo KS finále -28.4.2013 - neděle - 12:30

FK Jaroměř - SK Týniště nad Orlicí 6:2(4:0)

Branky: Častvaj 3, O.TOMAN, Bano, Bělka

Sestava Jaroměře: Mertlík – Kunc, Valášek, Morávek, Bělka – Častvaj, Exnar, Bano, Chalupa- Vencl, Jánský

Střídající hráči: P.Toman, O.Toman, L.Toman, Balcirák, Emlar, Škvrna

Komentář domácích: Do zápasu jsme vstoupili zcela jinak než ve středečním pohárovém utkání proti Broumovu. Chtěli jsme hrát a od úvodních minut jsme se snažili neustále ohrožovat hostující branku. Velmi agilní byl zejména kapitán Ondra Častvaj, který z pozice pravého záložníka neúnavně zaměstnával obranu Týniště. Odměnou za jeho aktivitu byly dvě vstřelené branky, v první půli se k němu ještě přidali Honza Bano a Ondra Toman. Spousta dalších šancí ještě zůstala nevyužita. 

Do druhé půli jsme vstoupili podobně jako do té první, ovšem nedařilo se nám přetavit naši převahu v góly. Naopak to byl soupeř, který své šance pro brejkových situacích proměnil. Když se už zdálo, že hosté převezmou otěže zápasu, přišel parádní gól Ondry Bělky a následně svůj hattrick zkompletoval Častvaj.

Od úvodních minut jsme měli více ze hry, soupeř ale hrozil z brejků, a tak bylo velmi důležité, kdo vstřelí první gól. Chválíme všechny naše svěřence za přístup, bojovnost a chuť vyhrát. Vyprodukovali jsme některé individuální chyby, ty ale k fotbalu patří, navíc pramenily z toho, že se kluci snaží hrát konstruktivně.  Na druhé straně jsme předvedli parádní kombinační akce a zaslouženě zvítězili.  

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.