SŽ sehráli přátelské utkání s juniorkami FC HK

PU - 22. 4. 2017 od 10:00 - Nový Hradec Králové - tráva

FC Hradec Králové dorostenky - FK Jaroměř st. žáci 2:2 (2:0)

Branky: Kijonková 2x - Rind, Puška

FC Hradec Králové: Káťa Škorpíková, Lucy Lůca Pavlíčková, Terka Portychová, Veronika Tomášová, Kačka Nosková, Barča Flídrová, Hana Lelková, Martina Kijonková, Terka Ličmanová, Pavlína Pěrušková, Anna Čechová, Jennefer van Doorn, Eliška Jedličková

FK Jaroměř: Musil, Pražák, Adamovič, Kudrnáč, Paradi - Puška Smetana, Rind, Žák - Nguyen, Hepnar (Báno, Vach, Macháň)

FC HK dorostenky - FK Jaroměř SŽ, 22.4.2017, foto: Miroslav Resler Foto: Miroslav Resler
Fotogalerie k zápasu: Google a Rajče

Roman Flídr, trenér FC HK: S trochou improvizace na golmanském postu, kde si to během zápasu vyzkoušely čtyři hráčky (Škorpi, Lůca, Porty a Verča) a zhostily se této role na výbornou, děvčata to majálesové utkání zvládla dobře. Kombinační hrou a dravostí se během první půle ujala vedení 2:0 po brankách Martiny. Kluci z Jaroměře zase vynikali svou rychlostí a také si vytvořili několik gólovek, které zdárně vyřešila golmanka či naše defenziva. Druhá půle přinesla vyrovnaný zápas, kde si oba týmy vytvářely šance. Kluci s nimi naložili lépe, když se dokázali v závěru zápasu dvakrát prosadit a tak přátelské utkání skončilo smírně. S předvedenou hrou hráček, až na některé zbytečné ztráty míčů a zbrklá řešení herních situací, můžeme být spokojeni.

Jiří Skalický, trenér FK Jaroměř: V prvním poločase nás juniorky přehrávaly kombinační hrou a bojovností, která našim klukům chybí. Po zásluze nám daly dvě branky a měly několik slušných střel. Ve druhém poločase jsme soupeře už k ničemu nepustili. Přes velký počet šancí jsme úspěšně zakončili pouze dvě. Přátelské utkání skončilo zaslouženou remízou.

Rozhodčí:

ŽK: 0:0

Diváků: 15 


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.