Stříbro starší přípravky z halového turnaje turnaje v Pardubicích

V neděli 1.12.2019 se uskutečnil v Pardubicích halový turnaj pro starší přípravky. Turnaje se zúčastnilo 8. týmů rozdělených do dvou skupin. Dva nejlepší týmy ze skupin postoupily do semifinále, kde se utkali o postup do finále.

Výsledky FK Jaroměř

FK Jaroměř – Slavoj Polná 3:0

Branky: Hochsteiger 2, Svoboda

FK Jaroměř – SK Pardubičky „B“ 1:0

Branky: Svoboda

FK Jaroměř – Chlumec n/C „B“ 2:0

Branky: Hemelík Vít, Svoboda

Semifinále:

FK Jaroměř – SK Pardubičky „A“ 2:0

Branky: Svoboda 2

Finále:

FK Jaroměř – Slavoj Polná 2:3

Branky: Hochsteiger, Svoboda

 

Sestava FK Jaroměř: Dohnal – Škoda, Kuhajdík, Slezák, Svoboda, Hemelík Vít, Hemelík Luboš, Libich, Hochsteiger

 

Individuální ocenění: Svoboda Dominik – nejlepší střelec

 

Martin Slezák – trenér FK Jaroměř: Na turnaj jsme tentokrát odjížděli s týmem tvořeným hráči z ročníků 2009 a 2010. Od prvního zápasu kluci předváděli pohledný fotbal, plný osobních soubojů, přihrávek i individuálních akcí. Až do finále jsme ve všech zápasech soupeře přehrávali, přestříleli a neinkasovali jedinou branku. Ve finálovém zápase jsme chtěli znovu uspět proti soupeři, kterého jsme v úvodním zápase porazili, ale několikrát jsme nebyli důslední v obranné činnosti a soupeř nás za to potrestal. I přes závěrečný nápor a několik šancí se nám už nepodařilo výsledek otočit. Za dnešní výkon všem klukům děkuji a přeji si, aby následující zápasy odehráli se stejnou chutí, jako dnes. Rodičům děkuji za podporu v hledišti a dopravu.

Konečné pořadí: 1. Slavoj Polná, 2. FK Jaroměř, 3. Pardubičky "A",                         4. Chlumec "A", 5. Slatiňany, 6. Pardubičky "B", 7. SK Rozhovice, 8. Chlumec "B"

 

Pardubice, 1.12.2019, foto: Martin Slezák

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.