Slabý výkon starší přípravky na předposledním turnaji v Černilově

9. kolo G1C KP starších přípravek - skupina C - 28.10.2017 - Stadion Černilov

Předposledním podzimním turnajem, hraným opět v Černilově, pokračovala soutěž starší přípravky. Dnešními soupeři byly Hradecká Slavia a Nový HK/Černilov. Počasí nám dnes vůbec nepřálo, ale podmínky byly pro všechny stejné a my se chtěli i přes několik absencí v sestavě porvat o co nejlepší výsledky.

Slavia HK - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 10:13 (5:8)

Branky: Poděbradský 6x, Mrkos, Pospíšil, Dohnal, Dítě, (Stěžery: Zadrobílek 2x, Lounek)

První zápas, proti zlepšujicím se klukům z HK, jsme chtěli jednoznačně zvítězil o něco vyšším rozdílem. Začátek zápasu se nám vydařil dobře a rychle jsme se ujali vedení 3:0. Pak se trochu vytratila koncentrace, dělali jsme zvytečné chyby a soupeř zápas zdramatizoval. Díky brankám Tomáše Poděbradského jsme však první poločas nakonec zvítězili pohodlným rozdílem 8:3. Druhý poločas se nám vůbec nepovedl. Bohužel herně ani výsledkově. Chybělo nasazení a zápal pro hru, dělali jsme chyby v rozehrávce a proti "A" týmu Slavie, na který jednoznačně máme, jsme prohráli 4:2.  Náš výsledek se Slavií byl tedy 10:7. Stěžery remizovaly 3:3 a tak jsme tento zápas nakonec zvítězili o tři goly, 13:10.

Nový HK/Černilov - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 33:4 (15:2)

Branky: : Poděbradský 2x, Dítě, (Stěžery: Lounek)

KATASTROFA! Víc k tomuto zápasu nemá cenu dodávat. Hoši byli jako celé dnešní počasí - zmrzlí! Nebyli jsme si schopni nahrát, nechávali jsme se nepochopitelně odstavovat od míče snad v každém souboji. Chyběla fotbalovost a hlavně bojovnost. Za vše hovoří strašidelný výsledek v tomto duelu.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Dnešní výkon z kategorie těch vůbec nejslabších nás hodně zklamal. Kdyby chlapci hráli to co umějí a kdyby do zápasu dali tolik elánu, kolik ho mají před zápasem, tak můžeme porazit každého. Bohužel dnes to byla hrůza. Nedaří se stále, ale bojovnost, ta chybět nesmí nikdy a dnes opravdu chyběla. Jediný hráč, který dnes zaslouží pochvalu je Adam Dítě, který se v útoku rval a dokázal se prosazovat. I střelec většiny našich dnešních branek Tomík Poděbradský má mnohem na víc, než co dneska ukázal. Hned po turnaji jsme si k dnešnímu výkonu něco řekli a vysvětlili klukům, že takhle se fotbal nehraje! 

Sestava: Baudyš -  Dohnal, Pitor, Mrkos - Poděbradský - Pospíšil, Dítě, Bano, Pechanc, Ježek

Rodičům děkujeme za dopravu a podporu a za týden se těšíme na poslední venkovní turnaj tohoto roku.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.