Jediná inkasovaná branka a zisk plného počtu bodů na 2. mistrovském turnaji !!!

2. kolo G1C KP starších přípravek - skupina C - 10.9.2017 - stadion Stěžery

Do 2. mistrovského turnaje, který se tentokrát odehrál na hřišti našich "kolegů" ze Stěžer, jsme vstupovali s cílem vyhrát oba dnešní zápasy, fotbalem se i deštivém počasí pokud možno bavit a nastřílet dnešním soupeřům co největší počet branek. Byli jsme zvědaví, zda-li tato naše očekávání a cíle naplníme.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Slavia HK 10:4 (6:2)

Branky: Poděbradský 3x, Prokš 2x, (Stěžery: Lounek 2x, Kraják, Broulík, Balcar)

V prvním zápase jsme nastoupili proti tradičnímu soupeři ze Slavie. Na začátku utkání si kluci museli zvyknout na mokré hřiště a rychlejší odskok míče. Z tohoto důvodu bylo prvních pár minut plné nepřesností a nervozity. Poté se však kluci vzpamatovali a začali hrát přesněji a v prvním poločase stihli vstřelit dvě důležité branky. Ve druhém poločase pokračovala naše převaha, dobře jsme kombinovali, přidali další tři branky a k tomu jsme nastřelili minimálně třikrát brankovou konstrukci. Těší nás "nula" našeho brankáře Matěje Pospíšila, který se výborně zapojoval do rozehrávky a tím klukům hodně pomohl. Také musíme pochválit týmovost a dodržování taktických pokynů všech hráčů i směrem do zadu, čehož si ceníme. Jediným mínusem v tomto utkání je opět spousta nevyužitých šancí a často i špatné řešení finální fáze.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - TJ Rasošky 21:5 (14:3)

Branky: Poděbradský 6x, Baudyš 4x, Dítě 2x, Hanák, Bano, Mrkos (Stěžery: Lounek 3x, Balcar 2x, Zadrobílek)

Před začátkem utkání s TJ Rasošky, jsme kluky upozorňovali na soupeřův překvapivě slušný výkon proti Slavii, se kterou sehráli vyrovnaný zápas. Proto jsme nemohli připustit nějaké podcenění nebo přístup na 50%! Kluci pochopili vše, co jsme si před zápasem řekli a první poločas odehráli hodně kvalitně a výsledkem toho byl stav 10:0, kdy jsme převážnou část našich šancí proměnili. Druhý poločas proti kvalitnějšímu "A" týmu Rasošek, v jehož řadách byli dva velice šikovní fotbalisté, jsme nezačali vůbec dobře a po minutě jsme inkasovali. Poté jsme soupeře zatlačili, ale nedokázali jsme dlouho překonat soupeřova brankáře. Důležitá trefa Tomika Poděbradského nás však nastarovala a poté jsme nasázeli další tři branky a utkání celkem v poklidu dohráli. Těsnější zápasy dnes sehráli naši spoluhráči ze Stěžer, ovšem i oni obě utkání vyhráli a bojovali od začatku do konce. Za to jim náleží velká pochvala.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme s výkonem kluků, až na pár situací a momentů spokojeni. Splnili jsme prakticky vše, s čím jsme do dnešních zápasů nastupovali. Kluci se poprali dobře s nepříznivým počasím, předváděli slušný a kombinační fotbal, vyhráli vysoko oba zápasy a inkasovali pouhou jednu branku, což je super a také známka dodržování toho, co jsme si řekli a na tréninku nacvičovali. Jen ta koncovka v určitých pasážích zápasů, branek mohlo být ještě o něco víc. Výborně dnes zvládl svou pozici v brance "Pospa", několik šancí zlikvidoval a nebál se hrát i nohou! Střeleckou chuť měl dnešní nejlepší střelec Tomáš Poděbradský a v útoku překvapil svou dravostí a bojovností Adam Prokš. Všem klukům děkujeme za výkon a jedeme dál!

Sestava: Pospíšil -  Hanák, Dohnal, Mrkos, Pitor - Poděbradský - Baudyš, Wache, Prokš, Dítě, Bano

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v průběhu celého turnaje a těšíme se na další radostné okamžiky, které nám chlapci jistě přinesou!

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.