I přes 50% bodovou úspěšnost veliká spokojenost s prvním finálovým turnajem STP

1. kolo finálové skupiny STP - 2.4.2017 - UMT Trutnov.

Po dlouhé zimní přestávce, kdy jsme odehráli řadu halových turnajů se rozběhly boje ve finálové skupině Starších přípravek (ročník 2006 - 2007). Již před začátkem nám bylo jasné, že nás ve finálové skupině nebude čekat žádný jednoduchý zápas, což se beze zbytku potvrdilo. Bohužel nám kvůli nemoci vypadl ze sestavy na poslední chvíli Matyáš Libich a na sraz nepřišel (neomluven) ani Sebastian. Navíc se hned po prvním zápase zranil Bělas, a tak jsme oba zápasy dohrávali s vypětím všech sil.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 6:10 (4:5)

Branky: Vágner 2x, Karel 2x, Baudyš, Hofman

Velmi bojovné a vyrovnané utkání. Kluci makali a odehráli naprosto vyrovnaný zápas. Bohužel nás dnes v tomto zápase zradila koncovka, hlavně pak Karlose, který nedal snad šest 100% šancí. Je to obrovská škoda, neboť výsledek neodpovídá průběhu zápasu, ale i takový je fotbal a i taková bude tato finálová skupina.

FK Jaroměř – SK Rozkoš 18:6 (10:3)

Branky: Karel 5x, Vágner 2x, Hofman 2x, Kašpar 2x, Vojtíšek 2x, Hemelík, Holub, Pospíšil, Pitor, Baudyš

Zápas se Skalicí měl jasný průběh od začátku až do konce a bylo jen otázkou toho, na jakém čísle se skóre zastaví. Kluci byli ke konci zápasu již značně unaveni, ale i tak to v pohodě zvládli. 

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: I přesto, že jsme dnes jeden zápas prohráli, pro nás je výkon v zápase s Trutnovem výhrou. Kluci bojovali jako lvi a odehráli velmi dobrý zápas (turnaj) - jen tak dál.

Áčko 3 své poločasy vyhrálo a 1 (Trutnov A) se smůlou remizovalo. I když nás dnes bylo málo, tak to kluci zvládli a vydrželi bojovat od první do poslední minuty každého poločasu. V zápase s Trutnovem nás zradila pouze koncovka, ale to natrénujeme.

Béčko odehrálo paradoxně jeden z nejlepších výkonů v poločase se silným áčkem Trutnova. Poté to již byla bída a utrpení. V posledním poločase s béčkem Skalice kluci přece jen zabrali a dokázali ho vyhrát.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Kašpar, Holub, Hemelík, Karel, Vágner, Vojtíšek

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Bělohlávek, Hofman, Mrkos, Baudyš, Poděbradský, Pitor, Pospíšil

Rodičíům děkujeme za dopravu a fandění.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.