Zlato ,,2006tek" na turnaji v Hostinném

STP (ročník 2006) - 12.2.2017 - HT Hostinné.

neděli 12.2.2017 jsme odehráli další turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006, který se uskutečníl v pěkné a útulné hale v Hostinném

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř – Hostinné ,,A" 5:1

Branky: Vojtíšek 2x, Karel, Rehák, Hemelík

Úvodní zápas turnaje jsme zvládli velmi dobře. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a jedinou kaňkou zápasu byl zbytečně inkasovaný gól.

FK Jaroměř – N. Paka/S. Paka 3:0

Branky: Hemelík, Karel, Bělohlávek

Ze soupeře jsme měli veliký respekt, neboť se prezentovatl velmi kvalitními výkony a v jeho středu hráli 2 velmi šikovní hráči. Klukům se však podařilo zvládnout zápas na jedničku a zaslouženě jsme zvítězili.

FK Jaroměř – TJ Jiskra Hořice 7:0

Branky: Rehák 3x, Karel 2x, Libich, Hemelík

V zápase s Hořicemi jsme i přes vysoké vítězství nepodali úplně optimální výkon a branky jsme vstřelili až v samotném závěru. Kluci by si měli s takovýmto soupeřem poradit daleko lépe.

FK Jaroměř – TJ Sokol Lánov 1:2

Branky: Karel

V zápase pro nás s neznámým soupeřem jsme zklamali. I přes jasné informace o soupeři jsme ho nechali příliš hrát a po hrubých individuálních chybách jsme zápas zbytečně prohráli.

Semifinále:

Hostinné ,,B" - FK Jaroměř 1:4

Branky: Karel 2x, Holub, vlastní

Semifinále jsme zvládli celkem bez problémů. Kluci si plnili všechny pokyny a po zranění nejlepšího hráče domácích nebylo o postupujícím do finále pochyb.

Finále:

FK Jaroměř – TJ Sokol Lánov 4:1

Branky: Karel 2x, HemelíK 2x

Tomu říkám ,,odplata". Kluci se do soupeře pustili s chutí a hned po pár sekundách jsme se dostali do vedení. I po zbytek zápasu jsme byli jednoznačně lepší a zaslouženě tak odčinili prohru ve skupině s tímto soupeřem.

 

Celkové pořadí turnaje: 1. FK Jaroměř, 2. TJ Sokol Lánov, 3. Rtyně/Úpice, 4. Hostinné ,,B", 5. N.Paka/S.Paka, 6. FC Vrchlabí, 7. MFK Trutnov, 8. Hostinné ,,A", 9. TJ Dvůr Králové, 10. TJ Jiskra Hořice

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Kluci dnešní zápas odmakali a s vyjímkou zápasu s Lánovem ve skupině odehráli velmi dobrý turnaj. Střídali jsme rovnoměrně dvě čtveřice hráčů a obě čtyřky předvedli dobré výkony. I přesto, že jsme turnaj vyhráli, tak je nutné zapracovat na spoustě herních činností, abychom obstáli na domácím turnaji - Skaličan Cupu, který nás čeká za 14 dní.

Gratulujeme: Jířa Karel byl zvolen do ALL STARS týmu turnaje. 

Rodičíům děkujeme za dopravu a fandění.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Libich, Bělohlávek, Holub, Vágner - Karel, Hemelík, Vojtíšek, Rehák

Hostinné 12.2.2017 Hostinné 2 - 12.2.2017

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.