Špatný výkon a trápení starší přípravky na turnaji ve Rtyni

STP (ročník 2006) - 17.12.2016 - HT Rtyně v Podkrkonoší.

V sobotu 17.12.2016 jsme odehráli další turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006 s níže uvedenými výsledky. 

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř – FK Náchod 0:2

Branky: :(

FK Jaroměř – FK Černilov 1:3

Branky: Pitor

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš 0:5

Branky: :(

FK Jaroměř – MFK Trutnov 0:3

Branky: :(

FK Jaroměř – SK Rozkoš Česká Skalice 0:3

Branky: :(

FK Jaroměř – Rtyně/Úpice 0:2

Branky: :(

FK Jaroměř – TJ Červený Kostelec 1:2

Branky: Pospíšil

 

Petr Libich, vedoucí mužstva a trenér: Na tento turnaj jsme jeli v kombinované sestavě dvou ročníků 06 a 07, neboť jsme chtěli, aby si zahráli všichni naši hráči a tradiční opory (Karel, Kašpar, Hemelík, Bělohlávek) jsme tak nechali doma. Bylo zde osm týmů a hrálo se systémem každý s každým. Turnaj byl kvalitní, důkazem toho je, že šest týmu z osmi účastníků tohoto turnaje postoupilo letos do finálového kola starších přípravek. Musím bohužel konstatovat, že většina našich hráčů tento turnaj naprosto podcenila a odflákla. Zvykli jsme si, že s těmito týmy hrajeme vyrovnané zápasy.

Byl to jeden z nejhorších turnajů, které jsme kdy odehráli. Již celkové skóre 2:20 mluví za vše. Nebudu zde psát komentáře ke každému zápasu, protože bych se jen opakoval. Chybělo nám vše, rychlost, kombinace, střely, chuť hrát, vzít na sebe odpovědnost, nemohoucnost v zakončení, prostě vše, co k fotbalu patří. Není možné, abychom hráčům neustále říkali, co mají dělat. Pouze tři hráči snesou přísnější měřítko, a to: Míša Dufek, Marťa Hofman a Kuba Vágner.

Musím se všem rodičům omluvit, že jsme jim takto zkazili sobotu. Razili jsme pravidlo, že prostřídáme na zimních turnajích maximum hráčů, protože oba ročníky jsou silné, ale pokud se budeme takto prezentovat, tak ho změníme a budou jezdit jen ti, kteří jsou schopni odevzdat maximum.

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Libich, Holub, Hofman, Vojtíšek, Vágner, Pospíšil, Pitor, Mrkos

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.