Zasloužené zlato 2006tek na domácím turnaji

STP (ročník 2006) - 26.11.2016 - FOTTUR Jaroměř - hala ASVAJ.

sobotu 26.11.2016 jsme odehráli 2. domácí turnaj starší přípravky, tentokrát vypsaný pro ročník 2006. Těsně před turnajem nám vypadly ze sestavy marodi Martin Hofman a Matěj Lebedinský. Na turnaji se představily kvalitní týmy a bylo se na co dívat. Hrálo se 1x 12 minut, a to nejspravedlivějším možným systémem - každý s každým.

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - FK Náchod 4:0

Branky: Karel 2x, Libich, Kašpar

Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a odehráli jsme ho ve velkém stylu. Kluci hráli s chutí a na jejich hru byla radost se dívat. Soupeř nás v tomto zápase v obraně defakto vůbec neprověřil.

FK Jaroměř - FK Pardubice 3:1

Branky: Karel 2x, Vágner

Velmi kvalitní utkání od obou týmu. Dostali jsme se do rychlého dvoubrankového vedení. Soupeř pak přidal obrátky, byl lepším týmem a dokonce snížil. V brance nás poté podržel dvěma exkluzivními zákroky Míša Dufek, a tak se zrodilo trochu šťastné, ale sladké vítězství s velmi kvalitním soupeřem.

FK Jaroměř - FC Nový HK 0:0

Branky: :(

Do utkání jsme šli s velikým respektem před soupeřem z Hradce. Zápas byl na obě strany vyrovnaný, velmi bojovný a téměř bez vyložených šancí. Zasloužená remíza.

FK Jaroměř - MFK Nové Město 5:1

Branky: Karel 2x, Hemelík 2x, Bělohlávek

V utkání s tradičním soupeřem jsme byli od začátku lepším týmem a postupně jsme navyšovali skóre. Velmi dobrý výkon celého týmu.

FK Jaroměř - TJ Velké Poříčí 3:0

Branky: Kašpar, Karel, Hemelík

Papírově nejjednodušší zápas přinesl ze začátku zápasu veliké trápení. Kluci se dlouho nemohli prosadit a hráli příliš komplikovaně. Ke konci zápasu se přece jen rozehráli, ale i rozstříleli a připsali si tak další vítězství.

FK Jaroměř - FK Černilov 1:1

Branky: Karel

V posledním zápase nám stačila k ceklovému vítězství i remíza, ale kluci šli od začátku zápasu tvrdě za vítězstvím. Po skvělém úvodu, kdy jsme neproměnili 3 vyložené šance přišel trest v podobě slepené branky. Kluci se však nevzdali a vzápětí vyrovnali. Drtivý závěrečný tlak vítězný gól nepřinesl, a tak jsme si připsali druhou remízu v turnaji, ta nás však nakonec nemrzela...

 

Jiří Lebedinský, trenér: Na první domácí turnaj jsme se moc těšili. Kluky zastihl turnaj v dobré pohodě a formě. Od začátku do konce turnaje se prezentovali aktivní kombinační hrou, podpořenou bojovností. V žádném zápase jsme nebyli horší, a tak považuji naše vítězství za zasloužené. Naše kladné skóre 16:3 z 6ti zápasů je rovněž velmi pozitivní. I přes vítězství v tomto dnešním turnaji jsme viděli mnoho chyb v naší hře na které se nyní v tréninku zaměříme. Velmi dobře se uvedl nováček v našem dresu Jakub Vágner, a nutno říci, že jeho tatínek se svým zápisným možná ještě lépe....... :)))))

Na turnaji jsme si navíc odnesli hned dvě individuální ocenění.

Nejlepším střelcem byl s 8. brankami vyhlášen Jířa Karel.

Nejlepším brankářem byl pak zvolen na základě hlasování trenérů soupeřů zaslouženě Míša Dufek 

Oběma hráčům patří veliká gratulace.

FOTTUR pro ročník 2006 a mladší - 26.11.2016, foto: Václav Mlejnek FOTTUR pro ročník 2006 a mladší - 26.11.2016, foto: Václav Mlejnek

Nejlepší střelec turnaje Jiří Karel (vlevo) a nejlepší brankář Michal Dufek. Foto: Václav Mlejnek

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Karel, Kašpar, Bělohlávek, Holub, Libich, Hemelík, Vágner

Pořadí turnaje:

1. FK Jaroměř

2. FC Nový HK

3. FK Černilov

4. FK Pardubice

5. FK Náchod

6. MFK Nové Město

7. TJ Velké Poříčí

Kompletní výsledkový servis naleznete ZDE:

Moc děkujeme rodičům za fandění a podporu během celého turnaje.

2006 - 26.11.2016  2006 - 26.11.2016 - 2

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.