Nepovedený turnaj starší přípravky v České Skalici

8. kolo KP STP - finálová sk. 28.5.2016 - od 9:00 - hřiště Č. Skalice.

Č. Kostelec/Rozkoš - FK Jaroměř  9:6 (3:3)

Branky: Skalický 2x, Škodová, Libich, Hofman, Potoček

Opět tradičně vyrovnaný zápas s domácími, tak jak je tomu pokaždé. V tomto zápase bohužel vůbec nezahrálo ,,áčko", a tak jsme díky tomu odešli poraženi.

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř 8:7 (3:4)

Branky: Hofman, Mrkos, Skalický, Škodová, Karel, Libich, Potoček

Velmi vyrovnaný zápas ve kterém rozhodla lepší koncovka našeho soupeře a opět nevýrazný výkon ,,áčka", zvláště pak ve 2. poločase, kdy prohrálo o 2 branky. Výkon ,,béčka" byl na hranici jeho možností a prohra v obou poločasech o 1. gól byla maximem možného a patří za to klukům pochvala.

Slovan Broumov - FK Jaroměř 7:15 (3:6)

Branky: Karel 6x, Skalický 3x, Hemelík 2x, Škodová 2x, Libich, Kašpar

V posledním zápase konečně zabralo ,,áčko" a bylo tahounem. Béčku již začali docházet pomalu, ale jistě síly a na větší odpor se nezmohlo. Zasloužená a vysoká výhra nad kluky z Broumova.

Áčko dnes zahrálo podle představ víceméně až poslední zápas. Spousta nepřesností, málo pohybu a bojovnosti, to byl dnes největší problém tohoto týmu. Pochvala pro Romču Kašpara, ostatní zůstali za očekáváním. Bohužel si všichni musí uvědomit, že fotbal je kolektivní hra a v takto vyrovnaných zápasech musí makat všichni totálně nadoraz, jinak se výsledek nikdy nedostaví...

Béčko si dnes zahrálo až až. Kluci dřeli každý poločas nadoraz a musíme říci, že nevynechalo žádný souboj a hrálo na hranici svých možností. Velmi dobře zahrál Martin Hofman a Michal Dufek netradičně v útoku. Poděkování patří ,,Mrkymu" za to, že nám jel pomoci a určitě se mezi ,,velkými" neztratil.

Vzhledem k tomu, že jsme na dnešní turnaj neměli k dispozici z různých důvodů hned několik hráčů (Rezek, Kočica, Bělohlávek, Holub, Rehák, Postupa) a nemohli nám jet pomoci tradiční ,,mrňata (Štěpa, Machy, Tomík), odjížděli jsme na turnaj značně oslabeni. Dnes jsme se rozhodli týmy rozdělit podle ,,výkonosti", ale projevila se zřejmě nesehranost kluků a rovněž i ,,nechuť některých hráčů poprat se o výsledek a dát do toho všechno....

Sestava FK Jaroměř ,,A": Lebedinský - Kašpar, Škodová, Skalický, Karel, Hemelík, Libich

Sestava FK Jaroměř ,,B": Malý - Radil, Kňourek, Hofman, Potoček, Dufek, Mrkos

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění.

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.