Starší přípravka získala na domácím turnaji po velmi dobrém výkonu všech 9 bodů !

5. kolo KP STP - finálová sk. 8.5.2016 - od 10:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - Javorka/Miletín 9:4 (3:4)

Branky: Karel 5x, Kočica 2x, Libich, Postupa

Strašně ospalý 1. poločas u obou našich týmů. Všude jsme byli pozdě a byli jsme málo agresivní. Druhý poločas byl již úplně o něčem jiném a kluci předvedli výborný výkon a zaslouženě otočili skóre v náš prospěch.

FK Jaroměř - Slovan Broumov 14:7 (4:2)

Branky: Karel 5x, Rezek 2x, Kočica 2x, Škodová 2x, Skalický Hemelík, Ponikelský

První poločas rovněž slabší výkon obou našich týmů a skóre bylo hodně vyrovnané. Ve druhém poločase kluci zabrali a naprosto zaslouženě soupeře přehráli a stříleli i pěkné branky.

FK Jaroměř - SK Jičín 7:3 (4:0)

Branky: Karel 3x, Ponikelský, Rezek, Machač, Skalický

Dnes asi nejtěžší soupeř, který byl fyzicky velmi dobře připraven. Problém nám to dělalo především v soubojích a zápas to byl hodně vyrovnaný. V náš prospěch nakonec rozhodl velmi dobrý 1. poločas obou našich týmů.

 

Áčku se nedařio úplně až tak fotbalově, ale nakonec všechny své poločasy zvládlo. Určitě je znát tréninkový výpadek Jířy Rezka, ale to se spraví. Dobrý výkon předvedl v brance Michal Dufek a v poli Anetka Škodová.

Béčko dnes prohrálo (a to ještě o jediný gól) jediný poločas s fyzicky vyspělým Jičínem. Jinak předvedlo velmi dobrý a bojovný výkon. Pochvalu zaslouží Romča Kašpar a dnes velmi aktivní a nebezpečný ,,snajpr" Jířa Karel, který dal spoustu gólů - jen tak dál...

Dnes velmi povedený turnaj. Kluci se v každém zápase snažili a hráli na 100%. Někdy se ne úplně vše podařilo, ale alespoň máme na čem do budoucna pracovat.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Radil, Škodová, Kňourek, Skalický, Rezek, Machač, Rehák, Kočica

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Kašpar, Bělohlávek, Holub - Ponikelský, Hofman, Libich - Karel, Poděbradský, Hemelík, Postupa

Děkujeme rodičům za organizační pomoc a fandění.

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.