2006tky obsadili zaslouženě poslední místo v Pardubicích.

HT pro ročník 2006 - 16.1.2016 - hala Dašická - Pardubice.

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř - Sigma Olomouc 2:6

Branky: Karel, Hofman

V první minutě jsme se ujali sice vedení, které však bylo ,,omylem". Zbytek zápasu se proměnil v exibici soupeře, který byl ve všem jednoznačně lepší a zaslouženě vysoko zvítězil

FK Jaroměř - FC Hradec Králové 1:4

Branky: Hofman

V tomto zápase jsme podali značně lepší výkon, než v tom prvním. Dlouho jsme drželi vyrovnaný stav, ale konec zápasu jsem nezvládli.

FK Jaroměř - FK Pardubice 1:2

Branky: Libich

V zápase s domácími jsme byli po celý zápas lepším týmem a dlouho jsme vedli a měli i další vyložené šance. Závěr zápasu jsme však hrubě nezvládli a přišli tak o jasnou výhru - veliká škoda...

FK Jaroměř - Polonia Stal Swidnica 1:4

Branky: Ponikelský

V zápase s polským favoritem jsme podali statečný výkon. Kluci drželi dlouho vyrovnaný stav, ale opět nás zradila koncovka zápasu. Výsledek neodpovídá předvedené hře.

O 9 - 10. místo

FK Jaroměř - MFK Nové Město 2:3

Branky: Hofman, Hemelík

V zápase ,,o čest" jsme se utkali s naším rivalem z ,,Nováče". Do toho zápasu bohužel nakonec nemohl nastoupit Romča Kašpar kvůli zranění, a tak se přelévalo vedení z jedné strany na druhou. V konečném důsledku bylo nakonec štastnější Nové Město.

 

Dnešní turnaj nás posadil zpátky na zem. Kluci se přesvědčili, že vyhrávat turnaje v ,,Úpici", nebo ,,Broumově" neznamená vůbec nic, ve srovnání se ,,špičkou". Slabý výkon gólmana, neexistujcí útok, to byly naše dnešní největší problémy. Přísnější měřítko snese možná tak obrana, ale i ta je s výtkami. Všude jsme byli ne o krok, ale o 3 pozadu. Pomalé starty na balón, malá agresivita v soubojích, to vše jsou věci na kterých musíme neustále pracovat.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Libich, Kašpar, Bělohlávek, Hofman - Hemelík, Karel, Holub, Ponikelský

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.