Čtvrtý ostrý turnaj starší přípravky – hodnocení: super, boží, promarněná šance

6.kolo KP starší přípravky 4.10.2014 - hřiště Trutnov

FK Jaroměř : MFK Trutnov 4:1 (2:1)

Branky: Kvapil 3x, Skalický

Začínáme s těžkým soupeřem z čela tabulky.Jelikož přijíždíme skoro v plné sestavě,chybí jen nemocný Martin a neomluvená Náťa (za trest jeden pytlík bonbónů pro tým!), nastupujeme proti soupeři se skvělým kombinačním fotbalem.Když se v rychlosti přesně přihraje, soupeř neví, kde mu hlava stojí.Dostáváme se do spousty gólových příležitostí a tentokrát Luky neomylně zakončuje.Už minule jsem psal,že ty branky příjdou, a taky že jo.Tohle byl určitě Lukášův zápas,mám dojem,že i na ten poslední gól Lukáš Skaldovi přihrával.Super,skvělý zápas – tři body.

FK Jaroměř : MFK Nové Město n.M 2:0 (2:0)

Branky:  Kvapil 2x

Do druhého zápasu jdeme s velkým respektem, přeci je to první tým tabulky.Po chvíli zjišťujeme, že i s tímto týmem se dá hrát.Jsme rozjetý už z minulého zápasu, ještě do konce první půlky Luky nasází dvě branky. Opět byl k nezastavení. Druhou půlku jsme už udrželi,takže porážka favorita, a to se počítá! Tento zápas také výborně odehráli naši zadáci, oba Tomové – Hepnar a Pásler. Posledně jmenovaný dnes hrál opravdu bravurně.Nikdo přes něho neprošel a když už měl míč, zbrkle ho nikam neodkopl ale krásně přihrál rozběhnutým záložníkům. Tome, jen tak dál, krásně se na to koukalo. Za tento zápas,také velice důležité tři body.

FK Jaroměř : TJ Červený Kostelec 1:2 (0:0)

Branky:  Hepnar - penalta

Do třetího zápasu jdeme s tím,že nasázíme co nejvíce branek. Ale omyl. Kostelec má dva vysoké a neprůchodné zadáky.Divíme se, že se nacházejí až v dolní polovině tabulky. Hráli velice tvrdě, někdy až moc.Naši hráči jsou drobní,spíše techničtí,na takovou tvrdou hru nejsou zvyklí.Musíme s tím na tréninku něco udělat.První poločas je bezbrankový.Začátek druhého poločasu je na Skladu písknut faul ve velkém vápně, takže penalta.Tu s přehledem proměňuje Happy.Asi docházejí síly, soupeř do konce utkání obrací vývoj a vyhrává o gól.Je to škoda, že jsme ještě chvilku nevydrželi.

Dnes pochvala opět pro celý tým.Opravdu jsem nikoho neviděl,že by se v průběhu utkání někdo ulejval. A na každém bylo vidět,že chce hrát. Ještě speciiální pochvala pro tři železné muže,kteří odehráli turnaj bez střídání: Hepnar, Kvapil, Pásler. Jelikož Trutnov porazil Nové Město, obral ho o body, takže bychom se měli poposunout na první místo.Výsledky ještě na oficiálních stránkách nejsou dopsány,takže až budou, ještě tabulku doplním. Jestli budou mít všichni hráči takovýto přístup, jako k dnešnímu turnaji, věřím, že budeme stále bojovat o první místo v tabulce.

PořadíTýmZápasyVPVPPPSkóreBody
1   FK Jaroměř 12 8 2 0 0 26:15 26
2   MFK Nové Město n. M. 12 8 3 0 0 23:13 25
3   Trutnov 12 7 4 0 0 27:25 22
4   Náchod 10 6 3 0 0 26:18 19
5   Slovan Broumov 11 5 4 0 0 24:17 17
6   RSCM Rozkoš 11 4 6 0 0 19:20 13
7   Č. Kostelec 12 2 8 0 0 7:17 8
8   TJ Velké Pořičí 12 0 10 0 0 11:38 2

Sestava FK Jaroměř: Hepnar, Kvapil, Rezek, Horčička, Macháň, Pásler, Kňourek, Anetka II., Skalický, Paar, Kočica, Škodová

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.