St. přípravka předvedla tři rozdílné zápasy: výhra, remíza a prohra,která se bude řešit u zeleného stolu

1. kolo KP starší přípravky 12.4.2015 - hřiště Jičíněves.

FK Jaroměř : FK Chlumec/RMSK Nový Bydžov 2:0 (0:0)

Branky: Kvapil 2x

Přihrávky: Macháň, Oláh

Nejhezčí zápas dne. Velká bojovnost i pěkné kombinace, které vyústily v zasloužené vítězství. Největší nepřítel byl jen špatný terén, který dělal velké potíže se zpracováním. Pochvala celému týmu a hlavně Ondrovi, kterému jsme našli nový post na stoperu. Toto umístění mu velice sedí - rychlost, přehled, rvavost.

FK Jaroměř : TJ Sokol Jičíněves 1:1 (1:0)

Branky: Kvapil

Přihrávky: Pražienková

Druhý zápas jsme šli proti favoritům skupiny. Soupeř byl na každém postu o hlavu vyšší, a musíme i uznat, že i fotbalovější. Naši borci se ale nezalekli a po chvilce vedeme po krásném Lukášově úniku. Soupeř velice tlačí a krátce před koncem vyrovnává. Zasloužená remíza.

FK Jaroměř : FC Olympia HK 0:3 (0:2)

Branky: :(

Třetí zápas začíná o něco později, kde reklamujeme brankařku, která nastupuje za všechny dnešní týmy. S vědomím kontumace soupeř nastupuje i s brankařkou. Bohužel tento zápas se nám vůbec nepovedl. Očividně nám docházejí síly a naše stoperská jistota Ondra končí se zraněním nohy. A je to velice znát. Soupeř jednoduše prochází do zakončení a celkem jednoduše vítězí. Zde snad můžu pochválit jedině Luciána, který se jako jediný nevzdává a snaží se hrát až do konce. Ostatní se jen ploužili, nebojovali a za celý zápas nevyšla jediná přihrávka. O tomto výsledku se ještě bude rozhodovat u zeleného stolu.

Sestava FK Jaroměř: Horčička, Hepnar, Kadaník, Kordina, Kvapil, Macháň, Pásler, Škodová, Kňourek, Kočica, Paar, Rezek, Skalický, Pražienková, Oláh

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.