St. přípravka předvedla tři rozdílné zápasy, jedna prohra a dvě výhry

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

12. kolo KP starší přípravky 20.4.2014 Rtyně v Podkrkonoší

FK Jaroměř - FK Trutnov 0:3 (0:2)

Branky: -

Obrovské podcenění soupeře. Kluci z Trutnova byli všichni podstatně menší a mladší, neměli ani jednoho hráče na střídání, a proto si naši "BORCI" mysleli, že vše půjde samo...... a nešlo. Soupeř byl rychlejší, lépe kombinoval a vždy byl u míče o krok dřív a z každé akce trestal.

FK Jaroměř SP - MFK Trutnov 20.4.2014, foto: Václav Mlejnek

Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie zde.

 

FK Jaroměř - Rtyně/Úpice 6:1(2:1)

Branky: Rind 3x, Kuna 2x, Kudrnáč

Promluva k hráčům v šatně pomohla a na hřišti to bylo hned znát. Z počátku jsme sice dostali branku z rohu, ale Tadeáš svoji chybu hned napravil, když chytil penaltu. Další průběh byl už v naší režii. Fungovala kombinace, přihrávky a začalo se i běhat. Jirka dal krásný gól z poloviny hřiště a Šíma si připsal první letošní hattrick. Dokonce i Lukáš začal přihrávat.

FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové n/L 3:1(2:1)

Branky: Rind 2x, Kvapil

Poslední zápas nás čekal soupeř nejtěžší, suverení vítěz skupiny D v podzimní části soutěže - Dvůr Králové n/L!!! Bohužel "TÝM" z Jaroměře pokračoval ve výborném výkonu z druhého zápasu a kluci to opravdu celé odběhali, nevynechali žádný souboj a i přihrávky vycházely. První poločas končil napínavým výsledkem 2:1 vydřenými góly Šimona. V druhé půlce pojistil výsledek Lukáš, sprintem přes půl hřiště do prázdné branky - Moc podařený zápas.

 

Sestava FK Jaroměř: Vach, Kudrnáč, Pásler, Rind, Tichý, Žák, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Kvapil, Vacek

Mrzí nás neúčast Pepy Pušky, našeho zadáka a organizátora hry, zvlášť v prvním zápase moc chyběl. Ještě poděkování klukům: Tomovi Páslerovi, Lukáši Kvapilovi a Martinovi Kadaníkovi, kteří dnes dorazili na zápasy, i když měli v nohách včerejší náročný celodenní turnaj v Chrudimi.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.