Starší přípravka veze důležité body z Černilova

5. kolo KP starší přípravky 13.10.2013 Černilov

FK Jaroměř – TJ Sokol Roudnice/TJ Sokol Lhota p.L. 5:2 (2:0)

Branky: Smetana 2x, Kudrnáč, Rind, Macháň

FK Jaroměř – FK Černilov 1:1 (1:1)

Branky: Kudrnáč

 

Sestava FK Jaroměř: Vach, Paradi, Kudrnáč, Rind, Horčička, Tichý, Žák, Hepnar, Smetana, Macháň

 

K dalšímu turnaji mistrovských utkání jsme nastoupili v Černilově. A pokud jsme až do teď bojovali s marodkou, tak nyní už to bylo na pokraji odehrání. A to jsme se museli ještě rozdělit, protože naše B-ečko právě v neděli také zajíždělo k zápasům do Zábrodí.

S Roudnicí/Lhotou jsme při našem prvním měření sil odešli s porážkou, a tak očekávání co se bude dít dnes, nakonec nenaplnilo naše obavy, vzhledem k improvizované a oslabené sestavě. Po rozpačitém začátku, a tak trochu hledání, se kluci zakousli do soupeře a postupně začali střílet branky po kombinačně solidně sehraných přímočarých akcích na soupeřovu branku. Část komentáře soupeře k utkání: „Od té doby jsme byli o něco lepším týmem, ale hosté ukázali svojí kvalitu a po krásných kombinacích navýšili své skóre na 1:5.“
V druhém zápase nastupujeme proti domácím, kde jsme touto skutečností byli ujištěni hned s prvním hvizdem ROZHODČÍHO. Dnes to byl spíše boj, kde soupeř se snažil nakopávanými balóny přejít do brejkových útoků a naopak naší kombinační hrou, která bohužel narážela na zhuštěný obranný val domácích. Možná stačilo trochu více klidu ve finální přihrávce a zakončení, ale bohužel na více jak remízu jsme v tomto utkání nedosáhli.

Každopádně dnes si kluci zaslouží velkou pochvalu za výkon a bojovnost, kterou předvedli i přes to, že někteří celých 80 minut odehráli bez střídání.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.