Starší přípravka v domácím prostředí k neporažení

4. kolo KP starší přípravky 5.10.2013 Jaroměř

 

FK Jaroměř – FK Chlumec n.C./RMSK Nový Bydžov  1:1(1:0)

Branky: Kudrnáč

FK Jaroměř – FK Černilov  5:1(2:1)

Branky: Kudrnáč, Pásler, Kuna, Rind, Puška

FK Jaroměř – FC Olympia Hradec Králové B  6:1(3:0)

Branky: Kuna 2x, Kudrnáč 2x, Rind, Pásler

 

Sestava FK Jaroměř: Vach, Paradi, Kuna, Kudrnáč, Pásler, Rind, Puška, Horčička, Tichý, Vacek

 

Do dalšího turnaje mistrovských utkání, jsme nastupovali na domácím hřišti a i nyní opět v žalostném počtu, kde marodka v našem týmu šeredně řádí. Ještě, že tento víkend nebyli na plánu, u některých, výlety a oslavy.
Na začátek turnaje jsme nastoupili proti Chlumci/RMSK, kde z předcházejícího souboje jsme věděli, že jde o houževnatého soupeře, ale zároveň také o soupeře, který se dá porazit. Souboj byl vyrovnaný a stejně tak i výsledek. Je pravdou, že soupeř měl více míč na kopačkách, ale pouze po naše brankoviště a víceméně naší branku neohrozil. A my …. koncovka nás opět připravila o vítězství - šance si vytvoříme, ale neproměníme!!!!
Trápení se vstřelením branky nás provázelo i v dalším zápase, kde pro nás neznámí soupeř z Černilova (ještě jsme s ním nehráli) se vlastně pouze bránil a tak rozdíl skóre mohl být ještě daleko vyšší. Část komemtáře soupeře k tomuto utkání: "Tentokrát jsme se střetli se soupeřem z vyšších pater tabulky a bylo to opravdu úplně o něčem jiném. Soupeř byl o dost vyspělejší a fotbalovější, předváděl krásné kombinace."
A ve třetím zápase, to co jsme nedali, to byla až ostuda. Někomu by se mohlo zdát nastřílených 6 branek hodně, ale to co se můžeme naučit a nacvičit nyní, v zápasech s kvalitními soupeři může jenom pomoci.
Hra našich kluků se vcelku daří, dá se na ní i dívat, ale to zakončení je tragédie!!! Bohužel nezbývá, než přizpůsobit tréninky na tuto slabinu a zaměřit se na její zdokonalení. Samozřejmě pouze se snahou a pílí a každopádně za 100% účasti na trénincích.
 
turnaj Jaroměř 5.10.2013

Foto: Václav Mlejnek

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.