V oslabené sestavě se nedá přemýšlet nad ziskem bodů

3. kolo KP starší přípravky 21.9.2013 Roudnice

 

FK Jaroměř – FC Olympia HK „B“ 2:2(2:1)

Branky: Kuna 2x

FK Jaroměř – TJ Sokol Roudnice/TJ Sokol Lhota p.L. 1:5(1:2)

Branky: Kuna

FK Jaroměř – TJ Slavia HK/FC Nový HK 0:2(0:1)

 

Sestava FK Jaroměř: Vach, Žák, Paradi, Smetana, Kuna, Hepnar, Pásler, Jahelka, Musil, Macháň, Tichý

 

Tentokrát jsme zajížděli k dalším zápasům do Roudnice, kde v silně oslabené sestavě jsme mohli čekat pouze zázrak, který by nám mohl k nějakému solidnímu výsledku.

A hned první zápas nám to potvrdil. Ten „slabší soupeř“ z minulého týdne se usadil na naší polovině a čekali jsme, pouze kdy budeme inkasovat. Je pravdou, že po dvou brejcích se nám podařilo jít do vedení, ale snížení a vlastně i vyrovnání přišlo v zápětí ještě před koncem prvního poločasu. Ve druhém poločase jen štěstí, které při nás stálo, nám pomohlo k bodu za remízu.

S domácí Roudnicí/Lhotou p.L. jsme opět po našem brejku vedli, ale neustálí tlak soupeř na naší branku nemohl vést k ničemu jinému, než k otočení výsledku a vlastně můžeme být rádi, že rozdíl skóre na konci utkání nebyl ještě větší.

Do třetího zápasu jsme v stupovali s odhodláním se o výsledek poprat. Tentokrát zápas byl vyrovnaný, ale v nejmíň potřebnou chvíli nás zradila koncovka, kde příležitosti jsme si dokázali vytvořit dost, ale jak říkám při zakončení chtělo zachovat více klidu. To soupeř se prostě dvakrát trefil a odnesl si nakonec vítězství.

A tak musím, ten zbytek kluků, co dnešní zápasy odehráli pochválit za snahu a dřinu, kterou podstoupili, i když na lepší výsledky to bohužel nestačilo a není se čemu divit, protože někteří odjezdili celé 3 zápasy(90 minut hrací doby) bez střídání a prostě již nemohli. Hlavně věřím, že tuto skutečnost si uvědomí i ti, kteří si odjeli na víkend za zábavou(hlavně rodiče).

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.