Málo chybělo k plnému zisku bodů

1.kolo KP St.přípravky - 8.9.2013 Hlušice

 

FK Jaroměř – Slavia HK/Nový Hradec HK   8:1(3:0)

Branky: Kuna 2x, Kudrnáč 2x, Pásler, Puška, Rind, Smetana

FK Jaroměř – FK Chlumec n.C./RMSK Cidlina NB   3:3(1:2)

Branky: Rind 2x,Kuna

 

Sestava FK Jaroměř: Vach, Žák, Horčička, Puška, Rind, Smetana, Kudrnáč, Kuna, Hepnar, Pásler, Jahelka, Musil, Macháň

 

Do Hlušic jsme odjížděli konečně v kompletní sestavě a po nástavbových přípravných turnajích již také k ostrým bojům o body do tabulky podzimní části, která na závěr určí postupující mužstva do finálové jarní skupiny.

Do prvního zápasu jsme doslova a do písmene vlétli, a kdyby po třech minutách měl rozhodčí v poznámkách zapsáno 5 čísel našich střelců, nikdo by se nedivil. Leč do poločasu se nám podařilo vstřelit pouze 3 branky. V druhé části jsme, ale pokračovali v naší hře, kde pěknou kombinací z nohy na nohu jsme se dostávali k brance soupeře a nekompromisně trestali a pokračovali v našem brankostroji.

V následném zápase jsme hned v prvních minutách opět neproměnili tři jasné tutovky a tak to byl právě soupeř, který z následných brejkových akcí dával góly. Do poločasu se nám sice podařilo snížit, ale naše kombinace po krajích vázla a uchylovali jsme se k rozehře středem přehuštěného hřiště, kde jsme zbytečně přicházeli o míče a hlavně o síly. Do druhého poločasu kluci nastupovali s pokyny opět se vrátit k naší křídelní hře, co začali naplňovat a najednou nebil ani tak problém se dostat do koncovky, ale míč dostat do sítě!!! Je pravdou, že jsme srovnali, je pravdou, že jsme ještě 2 minuty před koncem vedli, leč je také pravdou, že soupeř v závěru srovnal opět z brejku.

Každopádně za výkon v nedělních zápasech se kluci nemusejí vůbec stydět a můžou být hrdi, jak zúročili tréninkovou píli, tentokrát na hřišti v Hlušicích. Na místě je poděkování trenérů – HOŠI DĚKUJEME!!!!

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.