Na začátek spokojenost

Předkolo KP St.přípravky - 25.8.2013 Jaroměř

FK Jaroměř – Vamberk/Dodleby 6:0(2:0)

Branky: Musil 2x, Macháň 2x, Paradi, Puška

FK Jaroměř – FC Vrchlabí   2:3(0:0)

Branky: Vach 2x

FK Jaroměř – Velké Poříčí   2:1(1:1)

Branky: Tichý, Rind

Sestava FK Jaroměř: Vach, Horčička, Puška, Rind, Smetana, Hepnar, Pásler, Jahelka, Musil, Macháň, Tichý, Paradi

V domácím prostředí jsme rozehráli první turnaj krajského přeboru. Jednalo o jedno z dvojice předkol, kde nejsou výsledky započítávány do tabulky, a tak byla možnost pokračovat v hledání optimální sestavy po předešlých přátelských utkáních a hlavně si vyzkoušet, jak na tom kluci budou fyzicky v plném turnajovém zápřahu.

V prvním zápase proti Vamberku/Doudlebám i přes poměrně slušnou kombinační hru vázla v úvodu koncovka – naše neustálá bolest. V průběhu zápasu jsme se sice i v tomto zlepšili, ale v důležitých zápasek se silnými soupeři nás neproměňování tutovek může mrzet.

A to se potvrdilo hned v následujícím zápase proti Vrchlabí. Převážná část zápasu se odehrávala sice ve středu hřiště, brankově jsme soupeře dotahovali, ale pouze neproměňováním našich brankových příležitostí.

Nováček krajského přeboru, Velké Poříčí (okr. Náchod) byl sympatický a v žádném případě né jednoduchý soupeř. Bylo na nás vidět, že s přibývajícími minutami nám docházejí síly, snaha byla zřejmá, ale přesnost přihrávek již nebyla podle našich představ, a tak v závěrečném zápase to byl víceméně boj, pro nás s vítěznou tečkou.

Po prvním turnaji zavládla spokojenost po tom, co kluci předvedli na hřišti, snad né až tolik výsledkově, ale hlavně pojetím pohledné kombinační hry. Velikým plusem také je skutečnost, že kluci dokázali, dotáhnou nepříznivý vývoj utkání, kde je vidět, že i sebevědomí stoupá, co je dalším důležitým aspektem před nacházející sezónou.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.