Sezona zakončená výhrou

22.06.2013 Starší přípravka - 8.kolo Krajského přeboru

FK Jaroměř – Baník Rtyně/Sparta Úpice 1:2 (1:0)

Branka: Rind

FK Jaroměř – AFK Hronov 4:0 (1:0)

Branky: Smetana 2x, Bano, Kňourková

Sestava FK Jaroměř: Kňourková, Adamovič, Bano, Beran, Chroust, Kudrnáč, Kuna, Paradi, Rind, Smetana, Tichý, Vacek, Vach, Žák, Horčička.


Sobotou byl pro nás, závěrečný turnaj dohrávaného 8. kola KP, kde jsme přivítali na domácím hřišti soupeře - spojený tým Rtyně/Úpíce a Hronova.
Družstvo Rtyně/Úpice není pro nás, až tak obtížný soupeř, kde v úvodu utkání se ujímáme vedení a dostáváme se i do dalších brankových situací, ale bohužel nadměrně tvrdé podání ze soupeřovy strany podpořené chováním trenéra, který v průběhu utkání vstoupí do hrací plochy, sebere rukou míč a začne udělovat pokyny rozhodčímu, jak má toto utkání řídit, nevěstí nic dobrého. Potvrzení na sebe nenechá dlouho čekat a následně rozhodčí již neodpíská vůbec nic, kde po faulu na brankáře dostáváme srovnávací branku a při neustále nepotrestaném velkém počtu hráčů soupeře na hřišti dostáváme po závaru před naší brankou gól, který rozhoduje o naší prohře.
Proti Hronovu nastupujeme s odhodláním v našem posledním zápase vyhrát a to se nám začne vyplňovat hned od začátku utkání. Akce, na které se dá i dívat, konečně jsme schopny i zakončit gólově a tento zápas vyhráváme naším největším rozdílem v celé soutěži.
V poslední kole jsme si zasloužili vyhrát oba zápasy, ale bohužel zasáhla „vyšší moc", proti které nemáme absolutní šanci se postavit. Zarážející ovšem je, že družstvo mládeže vede člověk (trenér Rtyně/Úpice), který má absolutní neznalost pravidel a v této se utvrzuje a co je ještě horší, že tomuto učí malé děti.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.