Zlepšená hra přinesla i vítězství

8. 6. 2013 Starší přípravka – 9. kolo Krajského přeboru


FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 1:0(1:0)
Branka: Rind
FK Jaroměř - AFK Hronov 1:3(1:1)
Branka: Smetana
FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové n/L 0:4(0:1)


Sestava FK Jaroměř: Kňourková, Babušík, Bano, Beran, Chroust, Paradi, Puška, Rind, Smetana, Tichý, Vacek, Vach, Žák, Horčička.

Po odloženém 8. kole (nebezpečí povodně) jsme v sobotu nastoupili k zápasům 9. kola KP opět Hronově, kde nás čekala utkání s Červeným Kostelcem, Dvorem Králové a domácím Hronovem.
První zápas jsme rozehráli proti Červenému Kostelci, kde začínáme ve svižném tempu, dokážeme se i dostat do šancí a po jedné z nich se ujímáme vedení. V závěru zápasu má soupeř více ze hry, ale po pravdě řečeno velký kus štěstí se přiklonilo k naší straně a hubené vítězství jsme již ubránili.
No a to co jsme si vybrali v prvním zápase nám chybělo v druhém proti domácímu Hronovu. Po hrubce rychle prohráváme, do poločasu ještě stačíme vyrovnat, ale bohužel to je od nás vše. Jasné tutovky takřka z brankové čáry neproměňujeme a soupeř trestá v podobě dvou branek v naší síti. Dobrý zápas, bohužel se špatným koncem.
Do posledního zápasu nastupujeme za vytrvalého deště proti Dvoru. Od začátku se snažíme držet krok se soupeřem a vcelku se nám to i daří a nebýt nešťastné inkasované branky, tak jsme mohli myslet i na lepší výsledek. V zesilujícím dešti nám rychle odcházejí síly a opět „šmudlák" v naší síti nás již definitivně sráží na kolena a zápas odevzdaně dohráváme.
Dnes jsme dokázali předvádět vcelku i slibné akce a chvílemi se naší hře dalo říkat fotbal. Tak budeme věřit, že v nastoupeném trendu budeme pokračovat i v dalších zápasech.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.