13.04.2013 Starší přípravka - 1.kolo Krajského přeboru

NA DOMÁCÍM HŘIŠTI POUZE JEDNA VÝHRA

Jaroměř – AFK Hronov 0:2 (0:1)

Jaroměř – TJ Tatran Hostinné 4:1 (3:0) Smetana 4x

Jaroměř – FC Spartak Rychnov n/K 0:6 (0:4)

Sestava: Adamovič, Báno, Babušík, Chroust, Kudrnáč, Kuna, Smetana, Tichý, Vach, Žák, Horčička

 

První turnaj – nástavboví, jsme otevřeli jarní část soutěže, když jsme na našem hřišti přivítali týmy AFK Hronov, TJ Tatran Hostinné a FC Spartak Rychnov nad Kněžnou.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti Hronovu. Zápas vcelku vyrovnaný, kde soupeř v začátku měl jistě více ze hry, ale postupně jsme hru dokázali vyrovnat, bohužel brankově již nám to nevyšlo a tak prohráváme 0:2.

Druhý zápas je naším soupeřem Hostinné, s kterým jsme se setkali v halové sezoně a tak jsme znali jeho sílu. Podle předpokladu vstup do zápasu byl úspěšný a rychle se ujímáme vedení. V průběhu utkání kluci polevili pod dojmem, že vedení je dostačující a povolili soupeři hru vyrovnat, ale výsledek pouze korigovat na konečných 4:1. Ozdobou tohoto zápasu byli čtyři góly Rádi Smetany.

No a v posledním zápase na nás čekala vánice pod názvem FC Rychnov n/K. Samozřejmě jsme se nestačili na hřišti ani rozkoukat a již jsme prohrávali. Soupeř byl u všeho dříve, sázel nám jeden gól za druhý a naše odevzdání vyústilo v potupných 0:6.

Turnaj se odehrál za divokého počasí, kdy se dostalo i na kroupy, ale to nás neomlouvá od nemastného, neslaného výkonu, kde je vidět, že je potřeba, aby si sestava takříkajíc sedla a dostali jsme se do hry i proti silnějším soupeřům.

Jinak turnaj se odehrál na perfektně připraveném terénu, který odolal na závěr celému víkendovému náporu.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.