03.11.2012 Starší přípravka - 7.kolo Krajského přeboru

V DOHRÁVCE SOLIDNÍ HRA SE SILNÝMI SOUPEŘI

Jaroměř – FC Hradec Králové 0:3 (0:0)

Jaroměř – Sokol Třebeš Hradec Králové 0:0

Jaroměř – RSMK Cidlina Nový Bydžov/Žlunice 1:1(0:0) Kuna                                                                                                                  

Sestava: Horčička, Kudrnáč, Kuna, Vach, Smetana, Žák, Rind, Adamovič, Babušík, Báno, Beran, Chroust, Traxler

 

K dohrávanému 7. kolu jsme nastoupili na umělé trávě Malšovického stadionu v Hradci Králové, kde je nutné podotknout, že tato hrací plocha je už za zenitem použití. Našimi soupeři byl domácí FC Hradec Králové, Sokol Třebeš Hradec Králové a smluvně sdružené oddíly RSMK Cidlina Nový Bydžov a Třešňový květ Žlunice.

V první zápase proti nám nastoupil nejsilnější soupeř dnešního turnaje FC HK a hned od začátku to bylo znát. Zatlačil nás na naší polovině a snažil se dobít naší branku typickou kombinační hrou, ale obětavost a snaha našich kluků byla až překvapující a poločas jsme odehráli bez inkasovaného gólu. V druhé půli si již Hradečtí našli skulinku v naší obraně a tak konečný výsledek zní 0:3.

 Druhý zápas rozehráváme s dalším hradeckým týmem, Třebší. Vyrovnaný souboj od začátku do konce, brankové příležitosti na obou stranách, ale bez gólového efektu a tak zápas končí bezbrankovou remízou.

Družstvo Bydžova-Žlunic jsme poznali v předešlých zápasech jako houževnatého soupeře, kde se toto potvrdilo i dnes. Souboj se přeléval ze strany na stranu, zvonily tyče a špatné zakončení jasných gólovek vedlo k další remíze 1:1.

Za předvedené výkony v závěrečném turnaji se nemusíme vůbec stydět a klukům za ně patří poděkování.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.