Krásné druhé místo v JUTAGRASS Poháru staršího dorostu U-19

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

JUTAGRASS pohár dorostu - 22.6.2019 od 9:30 - hřiště Trutnov - Horní Staré Město.

FK Jaroměř - FK Kostelec n.O./AFK Častolovice 5:2 (3:1)

Branky: Orct, Vach, Čekal, Hykš, Musil - Kytlík, Cvejn

FK Jaroměř: Tomášek - Báno, Pácalt ( C ), Hanusík, Kudrnáč - Rind, Čekal, Grmela, Orct - Vach, Hykš

Průběžně střídali: Císař, Musil

Petr Koller, trenér FK Jaroměř: Do osmifinále jsme vstoupili velmi aktivně a s chutí, již ve 2 minutě jsme vedli 2:0. Soupeř dokázal snížit, ale jinak jsme si zápas už dokázali pohlídat.

FK Chlumec nad Cidlinou/ Nové Město - FK Jaroměř 1:0 (0:0)

Branky: Staněk

FK Jaroměř: Tomášek - Báno, Pácalt ( C ), Hanusík, Kudrnáč - Rind, Čekal, Grmela, Orct - Vach, Hykš

Průběžně střídali: Císař, Musil

Jaroměřští hráči si vytvořili největší gólovou šanci zápasu už v osmé minutě, kdy po pravém křídle proklouzl Vach chlumeckému obránci Jelínkovi a po kličce před dobře postaveným brankářem přihrál doleva nabíhajícímu Čekalovi, který z první pálil do odkryté brány. Jenže Jelínek četl situaci o tah dopředu a sprintem před Čekalovu kopačku svou předchozí chybu napravil. Jaroměřští borci dali do finálového zápasu všechno. Přesto si další gólové tutovky vytvářeli chlumečtí hráči, které psychicky drtil skvěle odkopávající brankář Jaroměře Jaroslav Tomášek. Kopačkou překřížil gólové trajektorie chlumeckých střel ve 21., 22., a nakonec i ve 24. minutě, kdy se ocitl tváří v tvář tabulkově druhému nejlepšímu střelci soupeře Staňkovi. Rukavice si pak ošoupal ve dvou zákrocích proti přímým kopům.

Finále Poháru U-19 KHK, FK Jaroměř - FK Chlumec nad Cidlinou, 22.6.2019 foto Štěpán Rind

Foto: Štěpán Rind.


Kritický zlom nastal krátce po přestávce. Ve 44 minutě (poločas se hrál 40 minut) se chlumecký Staněk prosadil proti dvěma obráncům, a z ostrého úhlu Tomáška, který na přízemní míč nedosáhl, podstřelil. Nicméně ve 48. minutě předvedl Tomášek opět skvělý zákrok nohou. Bránkář soupeře Vlk se zřejmě poprvé dotkl míče až dvě minuty před koncem, když Čekal nahrál na vysunutého Orcta, a kolenem vychýlil míč za levou tyč brány. Poslední slovo měl ale opět Tomášek, který se jako hráz postavil Kyceltovi a připravil ho o míč a šanci vylepšit skóre.


Petr Koller, trenér FK Jaroměř: Ve finále nám uškodila více než čtyř hodinová pauza, bohůžel jsme se nedokázali dostat do tempa a navázat na ranní zápas.

Rozhodčí: Roman Nývlt, Zbyněk Prinz, David Žerovnický

Po složité jarní části sezóny se po roce opět dostat do finále byla pro nás strašně báječná věc. Myslím že jsme ostudu neudělali a ukázali že Jaroměř má kvalitní mládež. Klukům děkuji a blahopřeji. 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.