SD nestačil na Vrchlabí

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

16. kolo VČ přebor dorostu - 25.3.2017 14:00 - hřiště Vrchlabí.

FC Vrchlabí - FK Jaroměř 3:0 (2:0)

Branky: 10., 75. Hančovský, 18. Šafář

FC Vrchlabí:  Hladík - Nývlt, Hanuš, Cink, Tauchman - Blažej, Tomčík (81.Šimůnek), Farský (65.Kršík)- Hančovský, Šafář (58.Blažek), Balog

FK Jaroměř:  Brom - Valášek, Mertlík, Častvaj, Toman O. - Petráček, Jaborník ( 64. Toman P.), Hanusík ( 46. Morávek), Exnar ( 83. Toman L.), Balcirák - Emlar

První minuty zápasu patřily Jaroměři. Nadějným vrcholem byla v páté minutě střela Emlara, kterou brankář domácích Hladík vyrazil. Petráčkova dorážka prolétla vedle pravé tyče, bohužel z vnější strany branky. Zbylých 85 minut na hřišti dominovalo Vrchlabí. V desáté minutě Hančovský prostřelil jaroměřskou obranu včetně brankáře a změnil stav na 1:0. V 18. minutě Šafář sólově prokličkoval do velkého vápna, přeskočil vyběhnuvšího Broma a skóroval na 2:0.

SD FC Vrchlabí - FK Jaroměř, 25.3.2017, foto: Václav Mlejnek První branka v síti Jaroměře z kopačky hráče 14 Šimona Hančovského (zcela vpravo).

Jednu z mála střel na brankáře domácích předvedl v 68. minutě Balcirák. V 75. minutě Emlar zastavil útočícího Hanuše způsobem, který přiměl hlavního rozhodčího k nařízení penalty. Pokutový kop proměnil Hančovský - 3:0. Už od 70. minuty však byla Jaroměř pod permanentním tlakem, často zamčena na své polovině. Ačkoliv se to podle skóre nezdá, velkou práci v druhé půli odvedla jaroměřská obrana. Domácí s míčem excelovali, kdykoliv do něho kopli. Od průrazných sólových úniků po rychlé a chirurgicky přesné kombinační akce. Brankář Brom se ale rozchytal a z desítky nebezpečných střel v závěrečné fázi hry nepustil za záda ani jednu.

Michael Hradecký - trenér FC Vrchlabí: Kluci dnes podali slušný výkon. Po celé utkání jsme měli převahu a zaslouženě vyhráli.

Miloš Exnar, Petr Koller - trenér FK Jaroměř: Dnes mi nezbývá nic jiného než pogratulovat soupeři k vítězství, které je naprosto zasloužené. Předčil nás ve všech směrech.

Rozhodčí: Žerovnický, Smola, Trejbal

ŽK: Emlar, Mertlík - Balog

Diváků: 80

 

SD FC Vrchlabí - FK Jaroměř, 25.3.2017, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek.

Fotogalerie k zápasu:   - web FK Jaroměř, autor Václav Mlejnek.


 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.