Zasloužené vítězství SD nad pasivním soupeřem

5. kolo KP dorostu KHK - 7.9.2014 ve 12:00 - hřiště Trutnov UMT

MFK Trutnov U-19B - SK Smiřice/Jaroměř 1:2 (0:2)

Branky: Purkert - Havlíček a Munzar

Sestava SK Smiřice/FK Jaroměř: Krám - Vencl, Jánský, Křivský, Kadlec - Neméth, Konrád, Jaborník, Havlíček, Mertlík - Munzar

Střídali: Oláh, Martinů Kamil a Vávro

Sestava MFK Trutnov B: Žák - Mrvík (27. Kaufmann), Karmáček, Tošovský, Čalovka (63. L. Bartůněk) - Kuhn (46. Juriga), Slavíček, Havlík, Huynh - Melichar, Bušínský (46. Purkert)

Cerman, Chvalina (domácí): Čtvrtá podzimní ostuda, hráči měli zápas totálně háku a celých 90. min jen odchodili. Pokud si nesáhnou do svědomí, nemá to do budoucna vůbec cenu...
Podrobnější hodnocení realizačního týmu domácích: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, dostali se do dvou dobrých příležitostí, bohužel hosté se dvakrát dostali na naši polovinu a po zkratech v obranné činnosti jsme prohrávali 0:2. Z tohotu šoku se hráči nedostali až do konce utkání, takže soupeř zaslouženě bere všechny body. Kluci předvedli výkon, za který by se měli stydět, na naší straně nebyl pomalu hráč, který by se během utkání zpotil, a to se hrálo na umělce a při téměř letních teplotách.

Jánský Jaroslav - trenér (hosté): Kvalitní utkání a zasloužené vítězství našeho týmu. Hráčům děkuji za předvedený výkon.

ŽK:  Havlíček a Munzar

ČK:  0

Rozhodčí: Andrýs – Michal Říha, Roman Nývlt

Diváků: 20

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.