Starší dorost byl v prvním kole Poháru úspěšný

1. kolo Poháru staršího dorostu KHK - 1.3.2015 v 16:00 - hřiště Nové Město nad Metují, UT

SK Smiřice/FK Jaroměř - TJ Rasošky-Josefov 4:2 (3:0)

Branky:  nováček, 25. Krám (z p.k.), 35. Klíž, 70. Havlíček - 73. Šeda, 86. Nedomlel

Sestava SK Smiřice/FK Jaroměř: Krám - Křivský, Jánský, Morávek, Mertlík, Konrád, Jaborník, Valášek, Klíž, Havlíček. Střídali Vávro, Martinů a Brom.

Sestava TJ Rasošky:

S Rasoškami-Josefovem sehráli starší dorostenci poměrně vyhrocený pohárový zápas, ačkoliv poločasové skóre 3:0 vypadalo jednoznačně. Prvních dvacet minut se náš tým jen těžko dostával na půlku soupeře, pak se poměr sil trochu změnil. Sebevědomí pomohla zvednout i Filipem Krámem velmi zkušeně kopnutá penalta. Ta následovala po zákroku na Havlíčka, sraženého zezadu stoperem soupeře ve chvíli, kdy nabíhal na centr a neměl míč.

Druhá půle se hrála pod zataženou oblohou bez zapnutého osvětlení za takřka nekorektních podmínek. První čtvrthodina byla vyrovnaná, pak zřejmě naše družstvo podlehlo dojmu, že už nemůže prohrát a ztratilo koncentraci. Mladíci ze Smiřic a Jaroměře dopláceli hlavně na nevyužívání šancí, ale nakonec si skóre zápasu pohlídali.

SK Smiřice/FK Jaroměř - TJ Rasošky-Josefov - Pohár SD 1.3.2015, foto: Václav Mlejnek Jediný gól našeho týmu ve druhé půli zařídil Jan Havlíček. Noční foto: Václav Mlejnek

Jaroslav Jánský, trenér Smiřic/Jaroměře:

Komentář Rasošek:

ŽK:  0 - 0

ČK:  0 - 0

Rozhodčí: Nožka

Diváků:  10

FK Červený Kostelec - FK Jaroměř MD - PU 15.2.2015, foto: Václav Mlejnek Necelé dvě minuty před koncem si vypracoval další šanci Filip Klíž. Žel, z noční temnoty se jako tajemný brankomor vyloupl gólman soupeře. Galerie k zápasu zde.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.