Nejtěsnější možná prohra áčka na půdě na jaře lepšících se Libčan

21. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 9.4.2023 od 16:30 hřiště Libčany.

SK Libčany - FK Jaroměř 1:0 (0:0)

Branky: 57. Hofman

SK Libčany: Finke - Bořke (75. Havrda), Mařas (K), Novotný, Buriánek - Houdek (75. Holubec), Hušek, Semerák, Petřík - Hofman (57. Mokrý), Studýnka

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník, Michálek (K), Valášek - Pohořálek, Gorol, Exnar Ma., Bano (80. Poděbradský), Rind - Kocourek (68. Kudrnáč)

KP muži SK Libčany - FK Jaroměř, 8.4.2023, foto: Václav Mlejnek Velkou šanci měl ve 30. minutě Šimon Rind (10), jeho hlavička jen těsně minula pravou tyč domácí brány.

Jiří Suchomel, trenér SK Libčany: Bylo vidět, ze se potkaly kvalitní týmy, kreré se i na horším terénu snaží o kombinační hru. Nám se to zhruba do 30. minuty dařilo trochu lépe, a tak jsme si dokázali vytvořit pár nadějných šancí, Jaroměř trestala každou naši nepřesnost výborně zvládnutými brejky. Od 30. minuty do poločasu jsme vypli a Jaroměř byla lepší. Druhý poločas už byl vyrovnaný. Šancí jsme nakonec měli asi více, navíc jednu Hofi proměnil, a tak jsme tento vyrovnaný zápas dokázali vyhrát.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Kvalita libčanského trávníku nepřála kombinační hře, přesto si obě mužstva dokázala vytvořit gólové šance. My jsme ty své neproměnili, domácí jednu ano, a tak berou tři body. Těšíme se na příští týden, kdy budeme hrát premiérově letos na jaře v domácím prostředí.

ŽK: 89. Hušek - 71. Podolník, 85. Poděbradský, 87. Gorol

Rozhodčí: Marek, Chládek, Fišer

Diváků: 151

KP muži SK Libčany - FK Jaroměř, 8.4.2023, foto: Václav Mlejnek Michael Hofman (vlevo v modrém) dal jedinou, ale rozhodující branku Libčan. Foto 2x: Václav Mlejnek.

Fotogalerie k zápasu zde.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.