Prohra áčka v zápase s Českou Skalicí

4. PÚ - sobota 11.2.2023 od 12:00 - UMT Nové Město n.M.

SK Česká Skalice - FK Jaroměř 3:1 (1:0)

Branky: 43. Tipelt, 56. Hanel, 58. Chráska - 60. Exnar Ma.

FK Jaroměř: Prokhyra (46. Červenka) - Horák, Michálek (46. Skalický), Kudrnáč, Beran - Bano, Exnar Ma., Podolník (69. Potoček), Gorol (69. Korityák), Rind - Kocourek (42. Kašpar A.)

Referát z webu soupeře: Účastník KP byl v prvních dvaceti minutách lepší na míči a měl územní převahu. My jsme organizovanou defenzivou nepustili do šance. Poté se obraz hry vyrovnal a měli jsme i největší šanci dosavadního průběhu, když agilní Pípek svojí šanci neproměnil. Před odchodem do kabin se skvěle po standartní situaci prosadil hlavou Tipelt – 1:0.

PU muziA SK Č. Skalice - FK Jaroměř, 11.2.2023, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Ve druhé půli jsme si myslím, že jsme byli lepším týmem, kdy Jaroměř držela více balón a my vyráželi do nebezpečných protiútoků. Jeden z mnoha výborně hrající Pípek předložil do prázdné Chráskovi – 2:0. O pět minut déle navýšil vedení ze skvěle kopnutého přímého kopu Hanel – 3:0. Další šance jsme už bohužel neproměnili a soupeř využil náš nedůraz a snížil na konečných 3:1.

Petra Liška, trenér SK Česká Skalice: S tradičním soupeřem jsme v mrazivém počasí odehráli další přípravné utkání. Bez několika hráčů jsme odehráli dobré utkání, kterému chyběla jen vyšší produktivita.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Herně se hrál dnes vyrovnaný fotbal, oba týmy dokázaly dlouho držet míč a kombinovat. O vítězství Skalice rozhodly nakonec jednoduché akce. Přes závěrečnou převahu jsme dokázali výsledek už pouze korigovat.

Rozhodčí: Buchta, Šolc, Tokar

Diváků: 30

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.