Áčko zvládlo těžký zápas ve Vysoké a připsalo si další vítězství!

7. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 17.9.2022 od 16:30 - hřiště Vysoká n.L.

FK Vysoká nad Labem - FK Jaroměř 2:4 (1:3)

Branky: 20. Homolka, 75. Ujec - 2. Pohořálek, 23. Kocourek, 35. Kocourek, 92. Exnar Mi.

FK Vysoká nad Labem: Pavliš - Prorok (K), Müller, Mikušík, Kafka - Růžička, Haken (40. Březina), Jarosz, Homolka (63. Veverka) - Ujec M., Ujec O.

FK Jaroměř: Červenka - Valášek, Michálek (K), Podolník, Poděbradský - Pohořálek (85. Rind), Gorol, Bano (68. Beran (85. Kudrnáč)) - Častvaj (68. Exnar Mi.), Kocourek, Votrubec

R. Hrubý, trenér Vysoká n. L.: Zápas jsme si prohráli už v prvním poločase. Jaroměř se lépe pohybovala, dobře kombinovala a měla rychlý přechod do útoku, hlavně po svojí pravé straně. My jsme se nemohli dostat do zápasu. Možná to bylo i vlivem obdržené branky už ve 2. minutě. Sice se nám podařilo vyrovnat, ale nepoučíme se a vzápětí inkasujeme. To hosty uklidnilo a do poločasu jdou do dvoubrankového vedení. V druhé půlce jsme převzali iniciativu, ale vyrovnat se nám už nepodařilo.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Sehráli jsme výsledkově a zejména herně velmi povedený první poločas, který okořenil krásným gólem Kocourek. Po změně stran byli od 60. minuty domácí lepším týmem, zjednodušili hru a povedelo se jim snížit, čímž vytvořili zápletku pro poslední minuty. Stejně jako minulý týden jsme však při závěrečném tlaku domácích skórovali do opuštěné branky a zápas tak definitivně rozhodli. Vysoká posunula kvalitu svého týmu výrazně nahoru, získané body nás tak nesmírně těší.

ŽK: 27. Mikušík, 28. Kafka, 91. Kafka - 80. Exnar Mi., 86 .Votrubec

ČK: 91. Kafka (2 ŽK)

Rozhodčí: Matula, Stieber, Kudláček

Diváků: 50

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.