Vysoké a zasloužené vítězství áčka v Kostelci nad Orlicí

3. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 20.8.2022 od 17:00 - hřiště Kostelec nad Orlicí.

FK Kostlec nad Orlicí - FK Jaroměř 2:7 (1:5)

Branky: 20. Říha, 73. Pups - 6. Gorol, 10. Michálek (p.k.), 35. vlastní, 39. Votrubec (p.k.), 45. Gorol, 50. Kořínek, 87. Beran

FK Kostelec nad Orlicí: Matoušek (46. Bečka) - Klapal, Říha (K) (27. Dostálek), Kaplan, Pups - Kotyza (64. Poledno), Kvasnička, Idrissov, Plocek (46. Hašek) - Müller, Řehák (60. Brandejs)

FK Jaroměř: Červenka - Pohořálek, Podolník, Michálek (K) (59. Kudrnáč), Valášek - Gorol (59. Horák), Exnar Ma. (70. Beran), Votrubec - Exnar Mi., Kořínek (59. Rind), Častvaj (59. Bano)

Jaroměř vstoupila do zápasu velmi aktivně a z první střely na branku se ujala vedení, když zpětnou přihrávku Miloše Exnara zpoza velkého vápna v 6. minutě trefil excelentně Radek Gorol - 0:1. V 10. minutě zahrávala Jaroměř zahrávala, Jirka Podolník byl ve vyložené šanci faulován a kopala se penalta. Tradiční exekutor a kapitán Martin Michálek se nemýlil, byť hlavní sudí mu jeho roli opakováním penalty vůbec neulehčil – 0:2. Hosté byli jasně lepším týmem, přesto po dvaceti minutách zbytečně inkasovali, když se ve 20. minutě zblízka prosadil Říha a snížil na rozdíl jednoho gólu - 1:2. Závěr poločasu však patřil Jaroměři, která v rozmezí deseti minut zápas výsledkově rozhodla. Nejprve si domácí ve 35. minutě neporadili s velmi aktivním Valáškem a byla z toho vlastní branka – 1:3. Pak byl ve vápně faulován ve 39. minutě Miloš Exnar a Dan Votrubec přidal z penalty čtvrtý gól – 1:4. V samotném závěru poločasu pak domácí zazmatkovali v rozehrávce a Radek Gorol je nemilosrdně potrestal gólovou střelou z hranice velkého vápna -1:5.

I vstup do druhé půle se Jaroměři povedl a po brejku Matěje Exnara a Jirky Kořínka50. minutě se druhý jmenovaný trefil přesně k tyči – 1:6. Pak přišla série vyložených šancí, ve kterých postupně selhali Dan Votrubec, Šimon Rind, Miloš Exnar a Radek Beran. Hrál se fotbal pouze na jednu branku, domácí pak v 73. minutě z ojedinělé akce korigovali výsledek - 2:6. Jaroměř se nakonec přece jen ještě jednou trefila, když střelu Miloše Exnara v 87. minutě dorazil hlavičkou do opuštěné branky Radek Beran a stanovil tak konečnou podobu výsledku – 2:7.

Kamil Kaplan, trenér domácích: Výsledek utkání hovoří jasně. Trápí nás zdravotní stav klíčových hráčů, kteří nejsou k dispozici nebo nastupují se zraněním. V defenzivní činnosti vytváříme spoustu zbytečných chyb a umožňuje tím soupeři snadno skórovat.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V Kostelci se nám dlouhodobě nedaří, a proto jsme chtěli tuto skutečnost změnit. To, že se nám to podaří tímto hokejovým výsledkem jsme však nečekali. Do utkání jsme velmi dobře vstoupili a na rozdíl od minulých utkání jsme byli dnes i gólově efektivní. Tři body nás mimořádně těší.

ŽK: 7. Klapal, 29. Řehák - 8. Častvaj, 29. Michálek

Rozhodčí: Ikizgül, Vích, Rychtár

Diváků: 107

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.