Áčko gól v Kostelci nevstřelilo, a tak odešlo v prvním zápase sezóny poraženo

1. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 7.8.2022 od 17:30 - hřiště Červený Kostelec.

SK Červený Kostelec - FK Jaroměř 1:0 (0:0)

Branky: 81. Hlava D.

SK Červený Kostelec: Středa - Vejman, Bárta (K), Hála, Škoda - Prokop, Hlava D. (93. Mudroch), Hlava L., Hundák (90. Čejchan) - Kratěna (84. Malina), Petrů

FK Jaroměř: Červenka - Častvaj (77. Michálek), Podolník, Exnar, Poděbradský (K) - Valášek (84. Toman), Gorol, Votrubec - Exnar Mi., Kořínek, Pohořálek (63. Bano)

Zápas se hrál díky slavnostnímu otevření nově zrekonstruovaného fotbalového stadionu před početnou diváckou kulisou a od začátku ve svižném tempu. V prvním poločase měla herně navrch Jaroměř, ale své šance nedokázala bohužel využít (Exnar Mi., Kořínek).

Druhý poločas byl vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Oba týmy se vydaly na maximum. Když už se zdálo, že zápas skončí bezbrankovou remízou, trefil se ve 81. minutě domácí kanonýr David Hlava přesně k tyči Červenkovy branky - 1:0. Jaroměř vrhla všechny své síly do útoku a vytvořila si šance, žádná z nich ale neskončila v síti domácí branky, a tak domácí kromě otevření stadionu slavili i 3 body z úvodního utkání sezóny.

Petr Garček, trenér domácích: V první půli byli hosté jednoznačně lepší, přežili jsme i tutovku, kdy míč z brankové čáry vykopl Hála. II. poločas už byl o něčem jiném. Lahůdku alá Schick D. Hlavy zastavilo břevno, výtečný zákrok jaroměřského brankáře proti zakončení L. Hlavy, nakonec v 81.minutě vítězná branka a narvaný stadión zaburácel, skvělá premiéra a křest nového zázemí proti velmi kvalitnímu soupeři.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Oba gólmani dnes předvevdli skvělé zákroky. My jsme v prvním poločas nevyužili naše šance, s přibývajícími minutami se hra vyrovnala a zápas byl o jednom gólu. Ten vstřelili nakonec domácí a berou tak tři body.

ŽK: 21. Škoda, 88. Malina, 90. Hlava L. - 54. Votrubec, 62. Kořínek

Rozhodčí: Filip, Horský, Valihora

DFA: Holbík

Diváků: 1527

KP SK Červený Kostelec - FK Jaroměř, 6.8.2022, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.