Áčko se utkalo v prvním přípravném zápase s Týništěm

Přátelské utkání - sobota 29.1.2022 16:00 - UMT Dobruška.

SK Týniště n.O. - FK Jaroměř 4:2 (2:0)

Branky: 17. Kollár, 31. Šrejbr, 62. Kollár, 64. Malý - 84. Emlar L., 85. Valášek

FK Jaroměř: Červenka (46. Prochira) - Horák (46. Filip), Častvaj, Poděbradský (46. Beran) - Valášek, Exnar Ma. (55. Emlar L.), Votrubec, Bano, Pohořálek (46. Rind) - Petráček, Exnar Mi.

SK Týniště nad Orlicí:

K prvnímu přípravnému utkání jsme nastoupili proti jednomu z lídrů krajské I. A třídy, týmu SK Týniště n. O. Soupeř hrál již třetí přípravný zápas a má skalp RMSK Cidlina Nový Bydžov, kterou zdolal 5:4. Minulý týden s vedoucím týmem pardubického krajského přeboru FK Horní Ředice utpěl těsnou porážku.


Přípravné utkání FK Jaroměř - SK Týniště n.O., 29.1.2022, foto: Vaclav Mlejnek Týnišťský útočník Radek Kollár (v černozeleném) si na hranici vápna chystá míč k prvnímu gólu Týniště. Foto 2x: Václav Mlejnek

V úvodu zápasu na umělé trávě v Dobrušce jsme neproměnili dvě gólové šance (Valášek, Exnar Mi.), poté se hrálo od vápna k vápnu. Hra byla poznamenána řadou nepřesností a laciných ztrát. Soupeř však do přestávky dokázal využít okének v naší obraně a vstřelil dvě branky. Ve druhém poločase, po prostřídání, mělo Týníště více ze hry a navýšilo skóre až na 4:0. Náš tým však neskládal zbraně a po akcích mladíka Rinda dokázal skórovat nejprve Emlar L., a o minutu později zmírnil porážku Valášek.

Jedeme dál v náročné zimní přípravě.

SK Týniště nad Orlicí:  Další zápas jsme odehráli se třetím týmem krajského přeboru. Na těžkém terénu jsme zpočátku dělali mnoho chyb, poté jsme však zpřesnili hru a do přestávky přidali dvě branky. Po přestávce vybojoval Tomáš Voda penaltu a Radek Kollár s přehledem proměnil. Počtvrté se prosadil Ondra Malý. Ke konci po našich zbytečných chybách soupeř dvakrát udeřil a určil tak skóre na 4:2.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Soupeř působil od prvních minut rozehranějším dojmem, i přesto jsme v úvodních dvaceti minutách měli vyložené šance hlavně my. Jsem rád, že jsme výsledek korigovali dvěma góly, prohra s nulou by byla krutá. Každopádně Týniště ukázalo opakovaně svou sílu, a je pro mě nadále jasným adeptem postupu do krajského přeboru.

Rozhodčí: L. Bolehovský

Diváci: 25

Přípravné utkání FK Jaroměř - SK Týniště n.O., 29.1.2022, foto: Vaclav Mlejnek Gólovou šanci zakončenou do tyče měl v první části hry Jan Bano (modrý dres 8).

Fotogalerie k zápasu zde

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.