Áčko dokázalo i přes nepříliš povedený výkon bodovat na půdě houževnatého Černilova a posunulo se v neúplné tabulce na 2. místo!

12. kolo MIACOM KP mužů - sobota 16.10.2021 - 14:30 - hřiště Černilov.

FK Černilov - FK Jaroměř 0:2 (0:1)

Branky: 26. Kocourek, 84. Kocourek

FK Černilov: Maléř - Václavíček, Daněk, Charous, Benák (79. Etflaiš) - Franc, Svatoň, Schwarzer, Šmied - Hrubý, Hušek (K) (64. Markovič)

FK Jaroměř: Linhart - Častvaj, Michálek (K), Poděbradský - Valášek (71. Petráček (84. Bano) ), Gorol, Votrubec, Exnar Ma., Pohořálek - Kocourek, Exnar Mi.

Utkání začala aktivněji Jaroměř a tlačila se na domácí branku. První šanci měl v 10. minutě hostující Votrubec, ale jeho střela levou nohou postrádala přesnost i razanci. V 16. minutě střílel ze strany a z úhlu do domácí tyče hostující Kocourek. Ve 22. minutě měla Jaroměř velikou šanci, když se prosmýkl po levé straně agilní Valášek, přihrál na pravou stranu Miloši Exnarovi, ale jeho střelu zastavil domácí gólman na poslední chvíli nohou. Domácí pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných brejků, které však hostující obrana dokázala vždy odvrátit a zažehnat. Jaroměř tak udeřila až ve 26. minutě, kdy kopala tři rohy po sobě v podání Gorola a na ten třetí si naskočil nejvýše Kocourek a hlavou na zadní tyč skóroval - 0:1. Po tomto gólu Jaroměř trochu ubrala a do hry se dostávali i domácí, ale žádnou vyloženou šanci si vypracovat nedokázali. 

KP FK Černilov - FK Jaroměř, 16.10.21, foto: Václav Mlejnek První gól Zdeňka Kocourka (vlevo v modrém). Foto: Václav Mlejnek

Do druhého poločasu nevstoupila Jaorměř dobře a na jejich kopačkách byla spousta nepřesností. Domácí nadšeně bojovali, hráli důrazně a začali hrozit. V 56. ale mohla zvýšit své vedení Jaroměř, kdy Častvaj prošel na pravé straně přes 3 hráče, přihrál pod sebe na Miloše Exnara, ale ten z úrovně penalty přestřelil. V 76. minutě měla velikou šanci Jaroměř, centr z pravé strany od Votrubce našel Kocourka, který však trefil hlavou tyč a dorážející Matěj Exnar netrefil v dobré pozici domácí branku vůbec. V 81. minutě zahrávali domácí nebezpečný trestný kop z pravé strany, ale hostující gólman Linhart míč s obtížemi vyrazil. Definitivní pojistka tak přišla až v 84. minutě, kde centroval z pravé strany Miloš Exnar a Kocourek se dokázal mezi dvěma domácími obránci hlavou prosadit - 0:2.

Dnešní utkání Jaroměř nepředvedla nijak oslnivý výkon a ztrácela spoustu jednoduchých míčů. Domácí tým se určitě neprezentoval, jako poslední tým tabulky a předvedl srdnatý a kvalitní výkon. Vítězství hostů je však v kontextu celého zápasu zasloužené.

Jaroslav Šlégr, trenér domácích: Do utkání jsme šli s tím, že chceme poctivě bránit a využít každou šanci k protiútoku. Celkem se nám plán i dařil, Jaroměř nás ale 2x sestřelila ze vzduchu. Oproti minulému zápasu zlepšený výkon v defensivě a organizaci hry, ale je to pořád málo. Zejména v útočné fázi jsme málo nebezpeční.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Určitě jsme v průběhu podzimu sehráli povedenější zápasy. Tři body jsou ale o to cennější. Dalším pozitivem je střelecké probuzení Zdeňka Kocourka a čisté konto Patrika Linharta.

ŽK: 62. Václavíček, 69. Schwarzer - 17. Pohořálek, 83. Petráček

Rozhodčí: Martínek, Filip, Slavíček

Diváků: 78

 


Gólový sestřih zápasu:



Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.