Áčko dokázalo po velmi dobrém výkonu zaslouženě zvítězit ve Rtyni proti Červenému Kostelci!

10. kolo MIACOM KP mužů - neděle 3.10.2021 - 15:00 - hřiště Rtyně.

SK Červený Kostelec - FK Jaroměř 1:2 (1:1)

Branky: 14. Hundák - 5. Valášek, 90. Votrubec

SK Červený Kostelec: Macek - Kováčik, Vejman, Bárta (K), Hála (78. Kratěna) - Čejchan, Hlava L., Hundák, Hepnar (46. Kubeček) - Škoda, Tipelt

FK Jaroměř: Linhart - Častvaj, Michálek (K), Poděbradský - Valášek (85. Toman), Exnar Mi., Votrubec, Exnar Ma., Pohořálek - Petráček (64. Čenovský), Kocourek (81. Bano)

Jaroměř začala ve Rtyni proti Červenému Kostelci výborně a od začátku hýřila aktivitou. To jí přineslo své ovoce, když se již v 5. minutě po rychlé akci po pravé straně a centru na zadní tyč prosadil hlavou nejmenší hráč na hřišti Valášek - 0:1. Jaroměř byla i nadále herně lepším týmem, ale nedokázala se bohužel gólově prosadit. Jako blesk z čistého nebe pak přišla vyrovnávací branka domácích. Ti se prosadili defakto z první návštěvy na polovině Jaroměře, a to když se ve 14. mintuě po rychlé akci z pravé strany trefil Hundák - 1:1. Hosté i nadále vytrvale útočili, ale nedokázali skórovat. Hlavně pak dvě šance Kocourka volaly po gólu. Nejprve se nedokázal v dobré pozici prosadit hlavou, o pár minut později pak neproměnil samostatný nájezd, když trefil pouze tyč domácí branky.

KP SK Červený Kostelec - FK Jaroměř, 3.10.21, foto: Václav Mlejnek

KP SK Červený Kostelec - FK Jaroměř, 3.10.21, foto: Václav Mlejnek

Vítězný gól Daniela Votrubce doslova v poslední sekundě hry.

Do druhého poločasu domácí přeskupili své řady, ale Jaroměř byla i nadále herně lepší. Neustále však narážela na dobře zformovaný obranný val domácích. Jednu z větších šancí měl hostující Exnar a po něm i Pohořálek, ale domácího brankáře nedokázali prostřelit. Když už se zdálo, že bude konec zápasu, zahrávali hosté v 90. minutě poslední rohový kop, na který si naběhl Votrubec, a trefil se přesně do růžku domácí branky - 1:2.

Jaroměř byla od začátku herně lepším týmem, ale nedokázala se dlouho střelecky výrazněji prosadit a odskočit na rozdíl více gólů. Vítězný gól tak přišel až v poslední minutě zápasu. Vítězství Jaroměře je však v celkovém kontextu zápasu jendoznačně zasloužené.

David Hlava, trenér SK Červený Kostelec:  V dnešním zápase jsme celý zápas tahali za kratší konec. Jaroměř dobře držela míč a vytvořila si víc šancí, jen je škoda, že se celý zápas rveme a dostaneme gól z posledního rohu v zápase. Musíme se z toho co nejdřív oklepal a připravit se líp na další zápas. Jediná kaňka je zranění Davida Petrů ještě před zápasem. Doufáme, že bude brzo zpět na hřišti.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V prvním poločase jsme herně dominovali a byla jen škoda, že jsme nevstřelili více gólu. Po změně stran soupeř částečně přeskupil své řady, přesto jsme si vytvářeli šance. Kýžené branky jsme se však dočkali až v úplném závěru zápasu.

ŽK: 0-0

Rozhodčí: Hlaváč, Filip, Ježek

DS: Krenčík

Diváků: 110

 

KP SK Červený Kostelec - FK Jaroměř, 3.10.21, foto: Václav Mlejnek Foto 3x: Vaclav Mlejnek

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih zápasu:



Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.