Áčko dokázalo po zodpovědném a bojovném výkonu celého týmu zvítězit na hřišti hradecké Slavie!!!

3. kolo MIACOM KP mužů - Neděle 15.8.2021 - hřiště Slavia HK.

FC Slavia HK - FK Jaroměř 1:2 (0:1)

Branky: 60. Krotil - 15. Votrubec, 79. Petráček

FC Slavia HK: Moník - Šolc (K) (81. Poláček), Strasser, Kabeláč, Kosař (63. Hlušička) - Krotil, Mates, Havrda (63. Šejvl), Málek (46. Dědeček) - Pečenka, Řezáč (63. Zbořil)

FK Jaroměř: Červenka - Poděbradský, Michálek (K), Pohořálek - Exnar Mi. (60. Horák), Votrubec, Gorol, Exnar Ma., Valášek - Čenovský (83. Častvaj), Kocourek (73. Petráček)

Jaroměř vsadila od začátku utkání na pozornou defenzívu podpořenou velikou bojobností celého týmu. Domácí byli herně lepším týmem, drželi více míč na svých kopačkách, ale na vyložené šance vyhráli hosté, a tak je díky tomu jejich vítězství nakonec zasloužené.

Josef Bouček, trenér Slavia HK: V tomto utkání jsme umřeli na produktivitu. K čemu nám je, že se hrálo většinou na polovině soupeře, jsme lepším týmem, když z toho vytěžíme pouze jednu branku. Naopak soupeř nám ukázal, co je být produktivní. Musíme se z toho poučit, zvednout hlavy a jít dál. Čeká nás ještě spousta zápasů, kdy to můžeme napravit.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní tři body jsou podloženy nesmírnou bojovností a zodpovědností celého týmu. Domácí mají velmi silnou sestavu, herně byli lepším týmem, do šancí jsme je však díky obrovské obětavosti nepouštěli. Důležitým momentem utkání byl náš úvodní gól.

ŽK: 38. Málek, 75. Kabeláč, 85. Dědeček - 91. Petráček

Rozhodčí: Šiling, Turek, Pilný

DS: Braun

Diváků: 176


Gólový sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.