Áčko se utkalo ve vítězném zápase s Velichovkami

Přátelské utkání - Neděle 18.7.2021 - hřiště Růžovka Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Velichovky 5:1 (4:0)

Branky: 2. Čenovský, 37. Exnar Mi., 38. Exnar Mi., 44. Petráček, 70. Gorol - 55. Vrátný

FK Jaroměř: Drašnar - Filip, Michálek, Častvaj (56. Toman) - Valášek, Gorol, Exnar Ma., Čenovský (45. Votrubec), Horák (56. Hykš) - Exnar Mi., Petráček (56. Vach)

TJ Velichovky: Hasník - Pácalt, Runkas, Rejchrt - Németh, Grmela, Hanusík, Novotný Mi. (46. Vrátný), Karel - Petr (46. Novotný Ma.), Dyrc

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Výsledkově jsme zápas zlomili v závěru první půle, kdy jsme vstřelili tři slepené góly. Po změně stran jsme bohužel už nebyli tak produktivní, hosté nám navíc stačili fyzicky, a tak zaslouženě korigovali výsledek.

Jiří Lebedinský, trenér TJ Velichovky: Dnešní utkání bylo pro většinu našich hráčů i pro mě osobně velmi zvláštní a pikantní. Bohužel jsme nezachytili úvod zápasu, i když jsme se na to důkladně připravovali. Po počátečním a očekávaném tlaku domácích se kluci do zápasu postupně dostávali, ale 2 rychlé góly v závěru poločasu víceméně rozhodly o osudu tohoto utkání. Druhý poločas jsme pak odehráli dle mého názoru velmi dobře, fyzicky jsme domácímu favoritovi stačili a myslím si, že se nemáme za co stydět. Hráčům děkuji za přístup a výkon v utkání.

Rozhodčí: Tokar, Martínek, Havrda

Přípravné utkání FK Jaroměř - TJ Velichovky, 18.7.2021, foto: Vaclav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.