Remíza áčka s hradeckou Slavií v prvním přípravném zápase

Přátelské utkání - Středa 26.5.2021 - hřiště Růžovka v Jaroměři

FK Jaroměř - FC Slavia HK 2:2 (1:2)

Branky: 40. Michálek (p.k.), 60. Gorol - 20. Derner, 25. Veselý

FK Jaroměř: Červenka (65. Linhart) - Častvaj (65. Vach), Michálek, Poděbradský - Valášek, Exnar Mi., Exnar Ma. (55. Hykš), Gorol, Horák (55. Filip) - Kořínek (55. Emlar L.), Čenovský (55. Toman)

FC Slavia HK: Mašek - Houdek, Šolc, Veselý (70. Václavíček) - Kosař, Lán, Strasser, Šejvl (60. Štipák), Brázda (60. Barták) - Řezáč (60. Havrda), Derner (75. Brázda)

V Jaroměři se hrál po 6ti měsících opět a konečně fotbal. K prvnímu přípravnému zápasu si domácí pozvali ambiciózní a kvalitní tým hradecké Slavie.

Začátek zápasu byli domácí lepším a aktivnějším týmem, ale své šance nevyužili. Poté se chopili iniciativy hosté a ze 2 centrů vstřelili rychle po sobě dvě branky a dál kontrolovali vývoj zápasu. Jaroměř se ke konci poločasu přece jen vzchopila a výsledkem toho bylo snížení z penalty na 1:2.

přátelské utkání FK Jaroměř - Slavia Hradec Králové, 26.5.2021, foto: Vaclav Mlejnek Gól ve 20. minutě.

Druhý poločas byla herně lepší Jaroměř a zaslouženě vyrovnala po rychlé akci z pravé strany a brance Gorola. Poté oba týmy prostřídaly a hra již byla značně rozkouskovaná a rozháraná. I přesto měla více šancí ke vstřelení vítězné branky Jaroměř, ale žádnou ze svých šancí již nedokázala využít.

Utkání splnilo určitě svůj účel a oba týmy předvedly vcelku slušný a běhavý fotbal. Dalším pozitivem bylo i to, že se utkání odehrálo opravdu v přátelském a férovém duchu a nikdo se nezranil. Do utkání pak zapadla kvalitním výkonem i trojice rozhodčích.

Miloš Exnar, trenér domácích: Jsme rádi, že jsme po dlouhých měsících mohli sehrát zápas. Z pohledu výsledku je potěšitelné, že jsme zvládli srovnat dvoubrankové manko. Příjemným zjištěním je to, že střídající hráči udrželi herní kvalitu a dokázali si vypracovat šance.

Rozhodčí: Bouz, Tokar, Martínek P.

přátelské utkání FK Jaroměř - Slavia Hradec Králové, 26.5.2021, foto: Vaclav Mlejnek

přátelské utkání FK Jaroměř - Slavia Hradec Králové, 26.5.2021, foto: Vaclav Mlejnek

Foto: 3x Václav Mlejnek.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.