V derby se vlnila pouze síť hostí.

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

Dohrávka - 4. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - čtvrtek 1.10.2020 od 15:30 - hřiště Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - SK Česká Skalice 4:0 (3:0)

Branky: 7. Horák, 22. a 30. Kořínek, 71. Gorol - 0

FK Jaroměř:  Červenka - Častvaj, Michálek (C), Poděbradský - Horák, Gorol (82. Filip), Exnar Mi. (56. Čenovský), Valášek, Exnar Ma. (80. Toman) - Emlar J. (71. Chalupa), Kořínek (79. Emlar L.)

SK Česká Skalice: Weisser - Holub, Škoda, Pípek, Hanel, Hánl (46. Berger), Diviš, Pácalt, Kožený (C), Novotný, Böhm (67. Valeš)

Áčko nastoupilo ve fungl nových světlemodrých dresech (pravděpodobně odstín Húlúvú), brankář Červenka stylově v dresu červeném. Načasování vizuální proměny vyšlo na výbornou, Jaroměř oplatila České Skalici všechny čtyři góly, které od ní schytala vloni na podzim.

V 7. minutě rozehrál Gorol na Poděbradského, který z rohu velkého vápna vypálil po zemi na bránu soupeře. Hostující brankář Weisser míč vyrazil směrem k Horákovi a ten s dorážkou nezaváhal - 1:0. V 18. minutě se k míči dostal Jakub Emlar, ale střelu k tyči hostující brankář vykryl. Ve 22. minutě přerušil skalickou rozehrávku Horák, přes Emlara přihrál Kořínkovi, a tomu se bez dlouhého míření podařilo poslat míč kolem vyběhnuvšího Weissera - 2:0. Ve 24. minutě střílel z hranice malého vápna Pípek, Červenka vyrazil na roh. O dvě minuty později si Diviš našel Hanela a Červenka měl opět plné ruce práce. Druhý Kořínkův gól padl ve 31. minutě po další zdařilé sérii přihrávek, tentokrát po ose Valášek - Gorol - Kořínek - 3:0. Další vyloženou šanci měl Horák po Gorolově centru ve 36. minutě, míč ho ale nevyslyšel a vydal se na cestu souběžně s brankovou čárou. Ve 43. minutě musel Červenka opět řešit Pípkovu střelu z dálky skokem a vyražením. V posledních sekundách první půle si zasprintoval Kořínek od půlící čáry až do brankoviště hostí, Weisser se mu ale do střely položil.

1.A FK Jaroměř - SK Česká Skalice, 01.10.2020, foto: Vaclav Mlejnek V 69. minutě si Lukáš Červenka pojistil čisté konto, když vyrazil penaltový kop Martina Diviše. Foto: Václav Mlejnek

Hned na úvod druhé části se do míče opřel hostující Böhm, jenže přestřelil. V 64. minutě unikl Škoda, ovšem mířil kousek nad pravou šibenici. V 69. minutě se kopala penalta proti Jaroměři za zákrok Horáka na Diviše. Červenka vystihl směr a uhájil čisté skóre. O minutu později pálil Kořínek přímo do Weissera. V 72. minutě přihrál Chalupa na Gorola, a ten výstavním dloubáčkem Weissera přehodil - 4:0. V 88. minutě se nadějně stáčel do brány Skalice rohový kop Čenovského, v 90. minutě mířil k tyči míč od Chalupy. Vzápětí se prodribloval domácí obranou Škoda. Jeho pokus o zápasovou tečku v podobě čestného gólu hostí skončil vlevo od brány.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V dnešním zápase jsme byli velmi produktivní a výsledkově jsme utkání rozhodli už během úvodního poločasu. Po změně stran soupeř změnil své herní rozestaveni, ale zdramatizovat zápas jsme mu nedovolili. Jsme rádi, že jsme v tomto derby obstáli a získali tři body.

Jakub Zahradník, trenér SK Česká Skalice: Před tímto utkáním jsme měli obavy hned z několika věcí. Příliš brzký začátek (potvrdilo se). Výborné individuality soupeře (potvrdilo se). Naše špatná personální situace (potvrdilo se), a změna delegace rozhodčích (potvrdilo se). Suma sumárum výsledek 4:0 pro domácí.

1.A FK Náchod B - FK Jaroměř, 20.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek Druhý gól vsítil Jiří Kořínek.

Rozhodčí: Miroslav Martínek, Pavel Matula, Leonard Horský

Delegát svazu: Vilém Novák

ŽK: 52. Emlar J., 65. Kořínek - 33. Diviš, 71. Kožený, 82. Berger

ČK: 0 - 0

Diváků:  245

YouTube

       Záznam na kanálu KFS HK: 1. poločas a 2. poločas.




Karel Binar, nejstarší fanoušek, 27.9.2020, foto: Václav Mlejnek Karel Binar, nejstarší fanoušek, 27.9.2020, foto: Václav Mlejnek Karel Binar, nejstarší fanoušek, 27.9.2020, foto: Václav Mlejnek

     Před začátkem utkání byl oceněn Karel Binar, nejstarší jaroměřský fotbalový fanoušek, který v Růžovce poprvé fandil v roce 1947. Od starosty Josefa Horáčka, předsedy klubu Tomáše Čekala a kapitána týmu Martina Michálka obdržel permanentní vstupenku, klubovou šálu a podepsanou fotografii týmu mužů. Trenér mládeže AC Sparta Praha Jan Ruprich mu coby jednomu z prvních členů poválečného Spartaklubu oficiálně předal jménem pražského klubu pamětní sparťanský dres s jeho jménem. Foto 4x: Václav Mlejnek


Galerie ke slavnostnímu zahájení zde.


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.